Experidance Ház. Ahol a stílus terem

Az Experidance Rendezvényház Budapest egyik legszebb és legfrekventáltabb helyén, a Városliget szomszédságában található. A rendezvényházat, fekvése és termei tökéletes helyszínné teszik családi és baráti események, de akár elegáns üzleti rendezvények számára is. Adottságai révén megrendezhető itt: esküvő, bál, gyermekrendezvény, magán és céges party, tréning, oktatás, konferencia, termékbemutató és jóformán bármilyen rendezvény.

Experidance Ház. Rendezvényterem kerekasztallal.

Az épületben összesen három rendezvényterem található, a legnagyobb a Grand, közepes méretű a Lobby és a legkisebb az Ideal. A Grand terem 400 négyzetméter alapterületű, így akár 800 állóhely is biztosítható itt. Ez a helyiség, modernitásával és eleganciájával alkalmas lehet olyan nagyszabású rendezvények lebonyolítására, mint az esküvők, bálok, konferenciák vagy kongresszusok. A Lobby terem maximum 160 férőhelyes, így önálló és kiegészítő rendezvényeknek is megfelelő helyszín biztosít. Az Ideal teremben legfeljebb 100 vendéget tudnak ellátni, így ez a kisebb rendezvények, mint az oktatások, tréningek, tárgyalások számára lehet ideális. Ezen kívül ez a helyiség használható a Grand teremben tartott rendezvények szekciótermeként is.

Experidance Ház divatbemutató

A rendezvénytermek mellett, igény szerint vállalják a catering és szükséges műszaki feltételek biztosítását, és akár a program megszervezését is.

 

Közvetlen kontakt Szokol Ágnes, versailles@versaillesterem.hu +36302241769

Az Experidance Házról további információkat talál a helyszinonline.hu oldalain >>>

 


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing