Exkluzív környezet a Hotel Aquában

2017.07.13. | Kategóriák: Szállodák, teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Wellness

A hévízi DHSR Aqua szálloda a színvonalas szolgáltatásaihoz méltó, elegáns arculatot kapott. A szállodába belépőt impozáns látvány fogadja: világos színek, változatos textúrák, különleges burkolatok és textíliák olvadnak harmonikus egységbe. Megújult bejáratával, recepciójával és lobbijával, megkapó látványelemekkel hívogat az elegáns, modern, ám mégis barátságos belső tér.

A szálloda közösségi tereit Jankovics Gergő építész friss stílusban álmodta újra. Tervei alapján került átépítésre az új Quint bár, a hall vizes blokkja, a gyógyászat és liftelőtér burkolata, illetve egy új látványelemmel, egy fali installációs vízeséssel gazdagodott a szálloda.

A földszinti terek mellett a szálloda szobái is tartogatnak meglepetést. A modern stílusban újjászületett hatodik és hetedik emeleti szobák igényes berendezéssel várják a vendégeket. A kellemes kavicsszín, bézs és terrakotta árnyalatok, a letisztult formák a fiataloknak és az idősebb generációnak is otthonos környezetet biztosítanak. Az összenyitható szobák a több gyermekkel, nagycsaláddal érkezők számára nyújtanak kényelmes megoldást, míg a gyerekszobával kiegészített apartmanban azok a kisgyermekesek érezhetik igazán jól magukat, akiknek kiemelten fontos, hogy a gyerekeknek minden, az otthon kényelmét biztosító felszerelés adott legyen. Itt nem csak a baba felszerelések teszik komfortosabbá a pihenést, de a vidám színekkel díszített, hangulatos gyerekszoba is tetszeni fog a kicsiknek.

DHSR Aqua Hévíz. HOL Magazin 2017.

A szállodában a gyógyászati kezelések mellett a gyermekekkel érkező családokat is szívesen várják, hiszen a szálloda all inclusive ellátása valamint a Bubbles Club programjai lehetővé teszik a felhőtlen kikapcsolódást kicsinek és nagynak egyaránt.

Varázslatos vízi világ nyújt egész napos szórakozást: fedett termál medencék, élményfürdő, kerti úszómedence és Kneipp taposómedence, fedett gyermekmedencék, kerti gyermekpancsoló és a szaunavilág közül nem nehéz a választás, minden korosztály élvezettel merülhet el a wellness hévízi birodalmában.

DHSR Aqua Hévíz. HOL Magazin 2017.

A Bubbles Club szakképzett animátorainak és gyermekprogramjainak köszönhetően a gyerekeknek számos elfoglaltságban lehet részük. Míg ők a játszószobában vagy a gyermekpancsolóban önfeledten játszanak, a szülők a szállodát körülvevő több szintes, hatalmas kert ősfáinak árnyékában pihenhetnek, vagy kipróbálhatják a wellness kezelések vagy masszázsok valamelyikét. A hölgyeket szépségszalon, fodrász várja, a sportos vendégek számára a fitnesz terem mindig nyitva áll. További információ: www.danubiushotels.hu/aqua

Amit feltétlenül érdemes kipróbálni Hévízen:

- A Hotel Aqua-ban lábaink is megszépülnek, ha a halakra bízzuk a pedikűrünket! A halpedikűr nyomán a létező legkíméletesebb módon szabadulhatunk meg a bőrkeményedésektől – csak dugjuk lábunkat a vízbe és relaxáljunk, míg az apró Garra Rufa halacskák elvégzik a munkájukat!

- Fedezzük fel Hévízt kényelmesen, gurulva: a segway-es városnézés életre szóló élmény az egész családnak! Könnyebb megtanulni, mint gondolnánk!

- All inclusive pihenés: kikapcsolódás felsőfokon! Nincs gond az étel beszerzésére, elkészítésére vagy a zsúfolt éttermekben asztalfoglalásra. A Hotel Aquá-ban mindenki azt ehet, amit szeret és annyit, amennyit szeretne!

- Fürdőzés a tavirózsák közt: a tőzegmederben kialakult, nyáron 34 Celsius fokos Hévízi tó több szempontból is különleges. Európa legnagyobb gyógyító erejű tavában lebegve nemcsak a fájdalomcsillapító, radon tartalmú víz, de a speciális ion-összetételű, idegnyugtató légkör hatásait is élvezhetjük.

- Tű nélküli lézeres mezoterápia: az Emporium Szépségszalon Meso Laser készülékkel végzett csúcstechnológiás kezelés már egyetlen alkalom után évekkel fiatalabb megjelenést ad hosszantartó eredménnyel. Az egyedülállóan hatékony CW laser hialuronsavas arcfeltöltéstől a bőr azonnal látványosan feltöltődik.

- Tavirózsa kalandpark: Hévíztől mindössze néhány percnyi autózással elérhető a Keszthely-Kertváros Hévíz felőli végén található családi kalandpark. Természet- és növénybarát környezetben rengeteg izgalmas akadály és pálya várja a kalandos kedvű gyerekeket és felnőtteket!


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing