Exkluzív hétvége a One Directionnel

2014.09.30. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

2014. 09. 22. – A One Direction Where we are világkörüli turnéjának milánói koncertfelvételét exkluzív vetítési időpontokban, kizárólag október 11-én és 12-én tekinthetik meg a rajongók a Cinema City összes vidéki és négy budapesti mozijában. A brit fiúbanda a milánói San Siro stadionban adta teltházas koncertjét 85 000 rajongó előtt, ahol a leghíresebb slágereket, többek között a What Makes You Beautiful-t vagy a Story Of My Life-ot is előadták a srácok.

Több mint 50 országban, több mint 10 000 vetítésén lesz látható egyetlen hétvége alatt a „One Direction: Where We Are – The Concert Film”, mellyel a rajongók egyedülálló lehetőséget kapnak, hogy csatlakozzanak Niall, Zayn, Liam, Harry és Louis mellé világkörüli turnéjuk színpadán. A film nemcsak a koncertet örökíti meg, hanem a tagokat is bemutatja a velük készült interjúban.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a világhírű brit sztárcsapat show-járól készült felvételt a Cinema City saját produkciójaként mutathatja be a kelet-közép-európai régióban. Nagy öröm számunkra, hogy az exkluzív vetítési időpontokban bemutatott filmmel a rajongóknak egyedülálló koncertélményt adhatunk, hiszen a Cinema City mozitermeinek hang- és digitalizált vetítési technikája erre kiválóan alkalmas. A klasszikusan mozivászonra készült filmek mellett nagy örömmel osztunk meg olyan rendkívüli történeteket és koncertélményt, mint a One Direction sikere”- mondta Buda Andrea a Cinema City pr- és marketing igazgatója.

Az alábbi linken található alkalmazás segítségével a rajongók személyre szabott, egyedi filmelőzetest is készíthetnek. Az applikáció a Facebook-ra, Instagram-ra vagy Twitter-re feltöltött profilképekből állít össze egy 15 másodperces videót, mely a koncertmozi élményét varázsolja a One Direction rajongók életébe.

A link:

http://smarturl.it/1DandMe

 

 

Háttérinformációk:

A Cinema City 1929-ben kezdte működését, mely mára Európa második legnagyobb mozihálózatává vált. A vállalat 201 mozit üzemeltet a kontinens nyolc országában 1852 mozivásznon kínálva a szórakozás élményét digitális minőségben. A Cinema City az IMAX jogok kizárólagos tulajdonosa, tíz IMAX 3D és öt 4DX mozi üzemeltetője. A vállat kétszer, 2004-ben és 2011-ben is elnyerte a szakmai zsűri által megítélt Év Mozija címet.  A Cinema City működését a közép-kelet-európai régióban 1997-ben kezdte, amikor megnyitotta első moziját Budapesten. Azóta a főváros hét pontján 94, köztük egy IMAX 3D és egy 4DX, az ország további 13 városában pedig összesen 82 mozitermet működtet.


Cikkajánló
- Ne csak pihenj, mozogj is a strandon!
- Kontrasztok és meglepetések
- Káprázatos választék a Pezsgő Június Nagykóstolón
- Közeledik a Balaton ünnepe
- Aranytíz 2019 július-augusztus

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing