Evowine borvacsora a Garibaldi Bisztróban

Időpont: 2013. június 20. csütörtök 19 órától  

Helyszín: Garibaldi Bisztró, 1054 Budapest, Garibaldi u. 4.  

Főszakács: BÁKONYI LAJOS SÁMSON

MENÜSOR

*

Lizzy Habzóbor Rosé 2011 - EVOWINE

Welcome eper

 *

Egri Csillag 2012 - PETRÉNY

Szarvasgomba olajos mézes – narancsos dresszinggel, bébi saláta, harcsa

 *

Egri Csillag Superior Násztánc - BORTRIÓ

Parasztsonkában sült brie salátán

 *

Egri Bikavér Csepp Hajnal 2008 - BORTRIÓ

Bárány erdei gombákkal kecske bogyóval

 *

Merlot 2011 - EVOWINE

Szegfűszeges aszalt szilva ragu, kacsamell laskatészta

 *

Jeges - PETRÉNY

Bodzás marcipán mousse, levendula és mandula olajjal

 *

A borkóstolóval egybekötött vacsora ára 9.900.- Ft, amely ár tartalmazza a 6 fogásos vacsorát és a 6 féle (fajtánként 1 dl) bor kóstolását.
További italok és ételek fogyasztás szerint fizetendőek.
A kínált borok a vacsorát követően megvásárolhatóak.

Limitált létszámban fogadunk el jelentkezéseket, asztalfoglalás szükséges a +36.70.436.4447-es számon vagy a garibaldi@garibaldi.hu email címen.


Cikkajánló
- 10 éve együtt a Badacsonyi Borvidék Budapesten is
- Japán konyha és magyar bor: az igazi nyerő páros
- A klímaváltozás egyik nyertese lehet a kékfrankos?
- Újdonságokkal debütál a Winelovers Grand 2020. február 1-én
- Az Év Bortermelője Magyarországon 2019-ben Koch Csaba!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing