EVENT EXPO 2010

EVENT EXPO 2010 - HUNGEXPO, 2010. OKTÓBER 20-21.

2010. október 20-21-én ismét megrendezésre kerül az Event Expo rendezvényszervezési és rendezvénytechnikai szakkiállítás. A harmadik Event Expo a rendezvények sikeres megvalósításához szükséges termékek és szolgáltatások immáron teljes spektrumát felvonultatja. Közép-Európa első számú rendezvényes kiállításán tehát lesz minden, a reklámajándéktól, a kommunikációs ügynökségeken át, egészen a hang- és fénytechnikáig.

2010-ben a profil kiszélesítése mellett még egy újítást vezetünk be: mostantól minden évben egy témát, területet állítunk a fókuszba, hogy még inkább segítsük az új, innovatív technikák, ötletek bemutatását, és a megrendelők és a szolgáltatók felkészülését a trendekre. Ebben az évben a fókusz a zöld rendezvények, azaz az események lehető legkisebb környezetterheléssel járó megrendezéséhez szükséges technikákat, módszereket szeretnénk kiemelten megmutatni.

Külföldi kiállítókkal és előadókkal, a területet szabályzó hatóságok tájékoztatóival és a magyar rendezvényszakma elismert képviselőivel várjuk mindazokat, akik néhány fős, vagy akár tízezres látogatottságú eseményeikhez keresnek ötleteket, szolgáltatókat, új, vagy éppen zöld megoldásokat.

A rendezvényre a látogatók számára a belépés ingyenes, további információk és részletes program hamarosan.

Ebben az évben a Hungexpo területén ugyanekkor további két rendezvény is helyet kap, a szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítás, a Hoventa, és az üzleti utazás és utaztatók fontos eseménye, a Business Travel Show. Azaz a helyszínen nem egy, hanem három kiállítást nézhetnek meg az érdeklődő látogatók.


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing