Európa Est a Boscolo Hotelben

Idén először, október 14-én rendezték meg, a Politikon Intézet és az Új Társadalom Intézet szervezésében a magyarországi Európa Estet. A hagyományteremtő szándékkal megrendezett esemény szimbolikus lezárása volt hazánk Uniós elnökségének. Az est házigazdája Tarlós István főpolgármester, díszvendége, az Unió soros elnöki tisztét betöltő Lengyelország volt.

A Boscolo Hotel Róma termében megtartott gálavacsorán azokat a szervezeteket és közéleti személyiségeket díjazták, akik sokat tettek Magyarország Uniós tagságának sikeréért, európai hírünk öregbítéséért.

Pro Integrationem díjat kapott – a határon túli kisebbségek támogatásáért – a Pro Minoritate Alapítvány. Az első Európéer díjat – a Duna stratégia megalkotásában nyújtott munkájáért – Barsiné Pataki Etelka vehette át. A Budapest a Civil Európáért különdíját – Ukrajnának az európai integráció nehézségeire történő felkészítéséért – a Corvinus Külügyi és Kulturális Egyesület kapta.

Az este során a meghívottakat a magyar Uniós elnökség hivatalos boraival kínálták. E borok kiválóságát mi sem mutatja jobban, mint hogy a lengyel elnökség díszvacsoráin is ezeket szolgálják fel.

Európa Est a Boscoloban. HOL Magazin 2011.


Cikkajánló
- Dining Guide - Volkswagen TOP100 Étteremkalauz
- Elindult a JótÉtel, a kommunikációs és vállalati szektor jótékony célú kezdeményezése
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Meddőség ellen a természet erejével
- Ismét jön a Re:Verzió a 16. Verzió legsikeresebb filmjeivel!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing