Étterem és rendezvényhelyszín Budapest Belvárosában

A Váci utca és a Szabad sajtó utca sarkán, az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél várja vendégeit az átalakítás után frissen megnyitott Planet Star étterem. Városközponti elhelyezkedése, tökéletes közlekedési kapcsolatai és a helyszín kvalitásai miatt népszerű színtere lehet baráti összejöveteleknek vagy családi eseményeknek ugyanúgy, mint céges rendezvényeknek, sajtótájékoztatóknak, termékbemutatóknak.

A belvárosi plébániatemplom közvetlen közelsége különösen kedvező esküvői helyszínné teszi! Szeparálható termei egy időben több rendezvény befogadására is alkalmassá teszik, de összetett rendezvények is tökéletes otthont találnak e falak között.

Az étterem földszinti része közvetlen Váci utcai bejárattal rendelkezik. A terem faburkolatú, déli - dél-keleti fekvésű, faltól-falig és padlózattól a mennyezetig kiépített üvegportállal bír - egész nap fürdik a napfényben. A beépített hangtechnika, a 3 db LCD TV, a konyha, és a bárpult a legtöbb rendezvény igényeit maradéktalanul kielégíti.

Az étteremből lépcső vezet a galériára és a rendezvényterembe. A galéria egy légtérben helyezkedik el az étteremmel, de egyben szeparált egység is, ide ültetve mintegy 50 vendég fér el.

A rendezvényterem az étteremmel megegyező stílusban került felújításra. Alapszintű hangtechnikával, alap fénytechnikával rendelkezik, emellett saját ruhatárral és konyhakapcsolattal is bír.

Azonnali ajánlatkérés >>>

Részletes helyszín információk >>>


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing