Esti kalandok a Budakeszi Vadasparkban

2012.02.09. | Kategóriák: Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Programok

A Budakeszi Vadaspark állatainak éjszakai életét figyelhetik meg közelről a látogatók a következő három pénteken. 
Az éjszakai „szemlét” a vadaspark szakemberei vezetik, akik színes előadások keretében mondják el tapasztalataikat, és segítenek megismerni a kisragadozók vagy a nagyvadak éjszakai életét – mondta el az MTI-nek Mezei János kommunikációs vezető.

A nyestekre, mosómedvékre, borzokra különösen jellemző az éjszakai életmód. „Közülük néhányan valóságos házibulit tartanak éjjelente, teljesen felforgatva lakhelyüket” – mutatta be a főszereplőket a kommunikációs vezető. A vadregényes túra résztvevői felfedezhetik a nappal csendesen meghúzódó baglyok, kényelmesen sétálgató medvék, farkasok, muflonok aktív éjszakai életét, de meglepetéssel szolgálhatnak a vaddisznók is, akik éjjeli dagonyázásukat mutatják be a nagyközönségnek. A vadasparki kaland során az érdeklődők bepillanthatnak a szarvasok családi életébe, és közelebbi barátságba kerülhetnek az őzekkel, akik éjszaka bátrabbakká válnak, és egészen a kerítésig merészkednek. A közel másfél órás körút során több mint egy tucat állat szállását keresik fel – tette hozzá Mezei János.

MTI 2012. február 9., csütörtök 9:01


Cikkajánló
- Beethovennel a szabadban a mester születésének 250. évfordulóján
- Tokaji Tavasz Tállyán
- Ötven séf, ötven történet a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon
- KONCERTÁRIÁK / VIVALDI, HAYDN, MOZART, BEETHOVEN ÉS MENDELSSOHN MŰVEI
- HŐSI ÉLET - 2020.március 5. 19.30. MÜPA

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing