Espresso corretto.

Múlt heti számunkban egy jeges hosszú kávét javasoltunk olvasóink figyelmébe. Az időjárás cudarabbra fordultával, lássunk valami férfiasat is. Nyirkos őszi, vagy zord téli napokra. Vagy csak úgy…

Espresso corretto. Hozzávalók:

- egy adag espresso kávé

- 2-4 cl alkoholos rövidital.

Ezt a kávéfélét szinte bármilyen szeszes itallal készíthetjük. A tradicionális olasz receptúrák grappával, vagy más párlattal javasolják, ám akár likőrökkel is összeállítható. Kávéscsészében, vagy hőálló pohárban, kávéskanállal és szalvétával adjuk.

Cukrot vagy tejet nem szokás fogyasztani hozzá.

Tipp: igazán látványos eredményt kapunk, ha pusscafé-szerűen, többféle alkohollal, egymásra rétegezve kínáljuk!

>>> többet is megtudhat a kávékról a Kávéspecialista oldalain >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing