Esküvői akciók a Vista teremben

2012.02.09. | Kategóriák: Esküvőhelyszínek, Akciók, teljes cikkgyűjtemény

A Vista rendezvényterem 2012-ben szenzációs akciókkal és ajándékokkal kedveskedik azon párok részére, akik egy fiatalos, elegáns, kellemes hangulatú, belvárosi helyszínen szeretnék megtartani esküvőjüket!

A Vista terem a Deák tér szomszédságában található, karnyújtásnyira a Bazilikától és az Oktogontól, mindemellett kedvezményes szálláslehetőségeket és könnyű parkolást is tudunk kínálni a közelben. Ehhez professzionális vendéglátás, házias ízek, udvarias kiszolgálás kapcsolódik – mind olyan emberek segítségével, akik tudják, hogy minden részletre oda kell figyelni, hiszen Önnek ez a nap a legfontosabb.

A terem akciós bérleti díja esküvőkre:

Más vendégektől mentes, zavartalan és korlátlan használattal, berendezéssel, technikával, színpaddal, kiszolgálóhelyiségekkel együtt 190.000 Ft + ÁFA listaár helyett csak 130.000 Ft+ÁFA!

 

További 10% kedvezmény az akciós bérleti díjból és ajándék csokoládé-szökőkút, ha nem szombati napot választanak az esküvő napjának.

10% nászutas kedvezmény!

Azok a párok, akik a Vista termet kibérlik esküvőjükre, 10% kedvezményt kaphatnak a Vista utazási irodánál befizetett nászútjukra. Azok a párok pedig, akik a Vistánál foglalják le nászútjukat, a Vista terem árából kaphatnak további 10% kedvezményt!

(A kedvezmények a terem esetében összeadódnak, az utazásnál azonban nem vonhatók össze más akcióval, és csak a Vista saját szervezésű útjaira váltható be.)

További részletekért, képekért, menüajánlatokért látogasson el a www.vistaterem.hu oldalra, vagy kérje ajánlatunkat: info@vistaterem.hu címen vagy a +361 7887465 telefonon.


Cikkajánló
- Valentin vacsora a Spoon hajón!
- Ha Céges Karácsony, akkor Spoon!
- A Street Food Ünnepe - december 8.
- Csapatépítő főzőverseny a Dunakanyarban
- Kemencés parti a Dunakanyarban!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing