Esküvőhelyszín-ajánló

A SpeciaLista oldalain - elsősorban az Esküvőhelyszín specialista felületein - az elmúlt hónapokban igencsak megszaporodtak a látogatók. Adott napokon úgy tűnik, mintha hazánk minden menyasszonya itt keresne helyszínt az esküvőjére. Ez talán így is van... A napi 3,000-et meghaladó látogatószám erről árulkodik. Az ő választásukat szeretnénk megkönnyíteni esküvőhelyszín-összeállításunkkal.

A kiajánlónkban szereplő helyszínek elsősorban a leginkább keresett, mindig divatos irányzatok képviselői. Kastélyok, paloták, jó adottságú rendezvényházak kerültek kínálatunkba, és szinte mindegyik rendelkezik kerttel, vagy parkosított udvarral.
Részletek miatt keressenek minket bizalommal. Írják meg a tervezett esküvő legfontosabb paramétereit, és mi részletes ajánlatokkal szolgáljuk ki Önöket. A helyszínek mellett vendéglátás ajánlatokkal, és egyéb esküvői szolgáltató cégek választékával is szívesen szolgálunk.

helyszin@helyszinspecialista.hu vagy info@specia.hu

 

Letölthető, interaktív változatért kérjük kattintson a képre!

A SpeciaLista esküvői helyszínajánlatai 2012.

Letölthető, interaktív változatért kérjük kattintson a képre!


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing