Erzsébet királyné emlékérem az Erzsébet-bálon

Bakos Piroskának és Győri Enikőnek ítélte oda első alkalommal az Erzsébet királyné ezüst emlékérmet, s a vele járó díszoklevelet a most először megrendezett Erzsébet-bál szervezőbizottsága és Gödöllő polgármestere. A díjazottak a gödöllői királyi kastélyban rendezett szombati bálon vehették át az elismerést.

A díjat mostantól kezdve minden évben olyan nők kaphatják meg, akik munkájukkal hozzájárultak Gödöllő országos és nemzetközi hírnevének növeléséhez - mondta Péterfi Csaba, a polgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-nek.

Az indoklás szerint Bakos Piroska az Európai Unió Tanácsának magyar elnöksége sajtószóvivőjeként, míg Győri Enikő az elnökség programjaiért felelős külügyminisztériumi államtitkárként járult hozzá munkájával Gödöllő hírnevének növeléséhez országos és nemzetközi szinten egyaránt.

A hagyományteremtő szándékkal megrendezett, neves közéleti személyiségek részvételével tartott szombati jótékonysági bál is kapcsolódott a tavalyi magyar EU-elnökséghez, hiszen a nagysikerű rendezvény a tanácskozások helyszínén, a gödöllői kastély bálteremmé "varázsolt" lovardájában zajlott. A jótékonysági rendezvény bevételét a Peter Cerny Alapítvány javára ajánlották fel a szervezők, a kastély és a helyi önkormányzat vezetése.

 

MTI 2012. november 18., vasárnap 16:53


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing