Érinthető lett a Villányi Borvidék

2015.03.17. | Kategóriák: Bor, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Egy érintésnyi közelségbe került a Villányi borvidék honlapja. A mobil és tablet internetezők magasabb szintű kiszolgálása érdekében a közösségi weboldal megjelenése responsive design technológia segítségével bővült. A www.villanyiborvidek.hu gyorsabban elérhető információkkal és kiváló tartalommal hívja az egyre fiatalodó borturizmust és borkultúrát kedvelő vendégkörét.

A Villányi borvidék honlapját, a www.villanyiborvidek.hu - t 2009 óta üzemelteti a Villány- Siklósi Borút Egyesület, ezért mutatnak ide a borut.hu és a wineroute.hu domain nevek is. A térségre jellemző nagy összefogásnak köszönhetően a Villányi Borvidék Hegyközségi Tanácsa és a Borút által közösen kezelt és fejlesztett weboldal újabb fejlődési szakaszába lépett azáltal, hogy a hordozható, érintőképernyős készülékek tulajdonososaira is gondolt. A responsive technológia segítségével az eddig is a gCube TDM rendszerrel működő oldal gyorsabban és hatékonyabban közvetíti a pincészetek, szállások, programok, éttermek, látnivalók, túrák leírását és ajánlatait.

A honlap egy díjnyertes oldal, amely 2010. október 28-án az eFestivalon „kiváló magyar tartalom” díjazásban részesült, érdemes tehát tüzetesen böngészni! A több száz oldalnyi tartalomban igazán elmélyedhet akár a hely története, a látnivalók, a borkészítés kulisszatitkai vagy a történelem iránt érdeklődő olvasó is. A „hely szelleme” és a villányi borok együttes vonzereje érezhető minden sorban.

„A kiváló borok és pincészetek tekintetében „Villány”, Magyarország egyik vezető brandje. Igazi kihívás, hogy mind megjelenésben, mind minőségében a Villányi borvidék hírnevéhez méltó weboldallal szolgáljuk vendégeinket. Az okos telefonokat használók száma rohamosan növekszik, a borút kínálatát kereső turisták egyre fiatalabbak. A naprakész információk, megbízható programok, és minőségi szolgáltatások közösségét mutatja meg a honlap, amely mögött nagy összefogás van. A húsz éves Borút csapatának segítségével az egyénileg érkező turisták információval történő kiszolgálása magas szinten történik.” – nyilatkozta Nagy Gergely, a Borvidék titkára.

Megújult a Villányi Borvidék weblapja. HOL Magazin 2015.


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing