Eredeti programötletek a Comp-Let Event & Party Service szervezésében

Cégünk és a Go Trabi Go! közös kezdeményezésben egy rendhagyó study tour programot talált ki az utazási irodák számára. Az azonnal nagy sikert aratott esemény különleges elemei a manapság már nem olyan hétköznapi közlekedési eszközök: a Trabantok voltak.

GoTrabiGo és Comp-Let - Trabantos RETRO városnézés egyéb programokkal kiegészítve. 

A sokszínű autók miatt a GoTrabiGo - konvoj már önmagában is vidám látványt nyújtott, feltűnést keltett mindenhol, amerre járt. Minden egyes autó egyedi és izgalmas, található köztük cabrio, old-timer, rally Trabi is.

Ezzel az egyedülálló lehetőséggel céges csapatépítő tréningek számára, külföldről hazánkba látogató csoportok részére igényes, egyedi szórakoztató programokat kínálhatunk, melyeket a külföldi és belföldi utaztatással foglalkozó szakemberek örömmel illeszthetnek be portfoliójukba!

Go Trabi Go. HOL Magazin 2013.

A program minden résztvevője egy hamisítatlan retro táskával indulhatott el: óriás perec, traubi szóda, retro pohár voltak az útravalóban.

A különleges study tour keretében bemutattuk az exkluzív helyszínünket, a neobarokk Duna Palotát, ahol a Marquise zenekar korhű jelmezben barokk dalokkal szórakoztatta a csoportunkat.

Meglátogattuk a Valent Centert, ahol Valker Viktor, a Chateau Valent Center képviselője segítségével megcsodálhattuk a lélegzetelállító Old Timer gyűjteményt és Pista bácsitól megtudhattuk a 20-as évek „very british“ világának pikáns titkait, az ott kiállított autócsodák egyedi történetét.

A T1 Terminalban - amely megőrizve eredeti, repülőtéri atmoszféráját mára különleges rendezvényhelyszínként funkciónál - személyesen Hardy Mihály, a Budapest Airport Zrt. kommunikációs és ügyfélkapcsolati igazgatója köszöntötte a résztvevőket és kifejezetten erre az alkalomra, a csoport kedvéért egy speciális felvezető autót és egy hómaró gépet is megmutattak.

Hardy Mihány is a Trabiban. HOL Magazin 2013.

A régi terminálban a program és a helyszín stílusához, hangulatához illeszkedően Pilóta keksz és turmix várt bennünket. A remekül sikerült látogatásnál az igazgató urat is magával ragadta a Trabi-szerelem és ő is tett egy kört az egyik csodás járgánnyal. 

A látványos programokkal teli nap második felében az éhes csapatot a Rampart Étterem látta vendégül, ahol stílszerűen bográcsgulyást és málnaöntetes rizsfelfújtat kapott mindenki.

Az étkezés kapcsán azt is megmutattuk, hogy milyen nagyszerűen megoldható egy csapatépítő program keretében a bográcsos, szabadtéri főzés, akár főzőverseny.

A jóllakott vendégeinket Gőcze Balázs, a RaM Colosseum rendezvényigazgatója kalauzolta végig az ámulatbaejtő intézményén, sőt, még a kulisszák mögé is betekintést nyerhettünk.

A remekül sikerült helyszín-és rendezvénybemutatónk zárásául minden résztvevőt megajánékoztunk 2-2 Experidance előadás belépőjeggyel.

Comp-Let & GoTrabiGo. HOL Magazin 2013.

A maga nemében egyedülálló kezdeményezésünk célja az volt, hogy partnereink számára betekintést engedjünk az általunk kínált helyszín- és programlehetőségek széles skálájába a hagyományostól egészen eltérő formában. A résztvevők visszajelzéseiből ítélve nem utolsó alkalommal tettük ezt, hiszen körükben hatalmas sikert aratott ez a rendhagyó bemutató és mi is nagyon élveztük minden pillanatát.

 

Felkeltettük érdeklődését? Kíváncsi helyszín-, program- és catering ajánlatunkra?

Szeretné, ha vendégei, munkatársai igazán feledhetetlen élménnyel gazdagodjanak az Ön által szervezett eseményen? Próbálja ki a Trabantos városnézős túránkat, a Comp-Let Barokk estet a Duna Palotában, tartsa rendezvényét a különleges hangulatú T1 Terminal-ban, varázsolja el vendégeit a Valent Center tradicionális angol klub hangulatával és OldTimer autócsodáival, vagy töltsön egy feledhetetlen estét a RaM Colosseumban az ExperiDance produkciójával! Szervezze rendezvényeit, látogatásait, étkeztetését az általunk kínált rendezvényhelyszínekre.

Comp-Let & GoTrabiGo. HOL Magazin 2013.

Folyamatosan új programötletek megvalósításán dolgozunk partnereink, ügyfeleink megelégedésére. Kérje segítségünket, egyedi igényekre szabott ajánlatunkat!

Várjuk jelentkezését elérhetőségeinken:

Comp-Let Event & Party Service
Email: ajanlat@comp-let.hu
Telefon: +36 1 231 3071
Web: www.completpartyservice.hu


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing