Épül-szépül a Dunyha Kertvendéglő

A Petneházy Étterem átalakítása, arculatváltása megkezdődött, így december elején megnyitja kapuit a Dunyha Kertvendéglő Budapest II. kerületében, Adyligeten. A belső tér kialakítása, festése, a megálmodott enteriőrnek megfelelő egyedi bútorok készítése illetve az étterem saját kültéri kemencéjének téliesítése egyidejűleg zajlik, így a változások napról napra látványosabbak.

A Dunyha Kertvendéglő nyitását követően amellett, hogy egy családias hangulatú, házias ízeket kínáló, megfizethető árakat biztosító étteremként várja a természetközeli, nyugodt környezetet kedvelő vendégeit, számos programmal is kedveskedik látogatóinak. 2013 február elejétől hetente illetve havonta különböző gasztronómiai témájú eseményen vehetnek részt a Dunyha vendégei, így közös bográcsozáson, interaktív grillezésen, borvacsorákon. A szintén megújuló Petneházy Sunday Brunch minden vasárnap más tematikával (pl.: magyarországi régiók konyhája, alapanyag specifikus ételek), változatos ételsorokkal várja majd a kisebb és nagyobb családokat egyaránt.

A Dunyha átalakítás alatt... HOL Magazin 2012.

A Dunyha Kertvendéglő séfje, Molnár Tamás hisz a kézműves alapanyagokban és a kis mennyiségben előállított termékek minőségében, így maga is készít különböző lekvárokat, szörpöket, illetve házilag füstölt húsokat az étterem teraszán, az egyedileg épített kemencés grillkonyhában. A Dunyha ízeit a vendégek akár otthon is élvezhetik, hiszen a karácsonyi ünnepek fogásait december elejétől, a helyben készült és házilag füstölt termékeket pedig januártól megvásárolhatják az étteremben.

A Dunyha Kertvendéglő - ilyen lesz. HOL Magazin 2012.

Nem kell tehát már sokat várni, a Dunyha Kertvendéglő december elején megújult étlappal megnyitja kapuit. Így végre születik egy étterem Budán, ahol az otthonos hangulat a természet közelségével és a táj szépségével kiegészülve a vidéki rokonoknál eltöltött kellemes ebédek hangulatát idézi. A Dunyha Vendéglő nyitáságig is zavartalanul működik a Petneházy Club Hotel Étterme, sőt, a felújítás egyes szakaszait bárki nyomon követheti a www.facebook.com/Petneházy-Étterem-Dunyha oldalon.

Weboldal: http://www.petnehazy-clubhotel.hu/hotel/magyar/etterem

Telefonszám: +36-1-391-80-42

A kerthelyiség hasznos dísze a kemence. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing