Első tavaszi tenisz

2013.05.23. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Napsütés, jó társaság, barátságos mérkőzések, remek hangulat, finom ételek és hűsítő italok. Végre itt a jó idő, ami egy teniszező számára nem jelenthet mást, mit hogy el lehet hagyni a téli hideg ellen védelmet nyújtó sátrakat és újra a szabadban lehet űzni mindannyiunk egyik kedvenc sportját. 

Az idei évben június 1-én, szombaton rendezzük meg a Regő-MAFC Teniszkupát, melynek ismét a Hauszmann Alajos utcában található volt MAFC Sporttelep ad otthont.

Ez lesz a tizenhetedik alkalom, hogy párosban mérhetik össze tenisztudásukat versenyzőink, azaz a politikai-, gazdasági-, média-, és sportélet valamint a művészvilág ismert egyéniségei. A kellemes időtöltéssel egybekötött sportolás szándékaink szerint hozzájárul a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, a személyes kapcsolatok kiépítéséhez és nem utolsó sorban a szabadidő aktív eltöltéséhez.

Nyolc pályán körülbelül 30 pár versenyez a végső győzelemért, természetesen a kiesett játékosok idén is küzdhetnek a vigaszdíjért. A torna a jó hangulat és baráti találkozó színhelye, délelőtt a pályán mindenki nyerni akar és a legkiélezettebb csatákat követően este a fehér asztalnál sportszerűen gratulálnak egymásnak az ellenfelek. A rendezvény baráti jellegét tükrözi, hogy a teniszezők között mindkét oldal képviselteti magát, erre a napra félretéve az egymással szembeni politikai nézeteiket.

Este az elegáns vacsora és az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás után látványos műsor várja a versenyzőket a Bara Hotelben. Az est folyamán a táncé lesz a főszerep. Az est sztárvendége Magyarország egyik legtehetségesebb és legfiatalabb énekesnője, akiről egyelőre nem árulunk el többet.

Néhány név a tavalyi közül: Balázs György, Bárándy Péter, B. Tóth László, Gógl Árpád, Hájos László, Horváth István, Justin István, Nagy József, Orodán Sándor, Pintér Sándor, Salamon Károly, ifj. Szilvásy György, Üsztöke Botond, és még sokan mások.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing