Első romantikus élményem a Városligetben

Gyakran elmondjuk, - mert így is gondoljuk-, hogy a Városliget és benne a Városliget Café Budapest egyik legromantikusabb helyszíne. A park nyugalma, a természet közelsége, a csónakázótó, - vagy éppen télen a Műjégpálya, - a Vajdahunyad vár épületegyütteséről nem is beszélve kétség kívül első számú célállomása a romantikát keresőnek, kedvelőknek. Nem véletlenül született oly sok vers is a Liget fái között, vagy onnan ihletve.

Kíváncsiak vagyunk, hogy hány szerelem, barátság köszönhető egy városligeti első randinak. Milyen nagy bejelentések, családi események kötődnek a Ligethez. Várjuk a történeteket, beszámolókat, élményeket, emlékeket, melyeket szívesen megosztanak velünk vendégeink. Mi ezeket összegyűjtjük, aki hozzájárul, annak írását szívesen és boldogan meg is osztjuk többi vendégünkkel. A legkedvesebb történeteket beküldők közül pedig havonta egyet kiválasztunk és meghívjuk őket egy romantikus vacsorára, hogy még erősebb kötődésük legyen a Városligethez.

További információk: www.varoligetcafe.hu

 

1146 BUDAPEST, OLOF PALME SÉTÁNY 5. 

VAROSLIGETRENDEZVENY.HU

HAMAR KRISZTINA

értékesítési és rendezvényigazgató

+36 30/342-4341

krisztina.hamar@topartbudapest.hu


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing