Életre szóló élmények luxuskivitelben

Egy tökéletes rendezvényhelyszín már biztosan van Budapesten. A New York Palota minden eseményre, különleges igény kielégítésére felkészült. Nem csak eleganciájával vívta ki a vendégek elismerését, szolgáltatásaival már évek óta az élvonalban van a rendezvényszervezés minden szegmensében. A Világ Legszebb Kávéháza és a Boscolo Budapest 2015-ben is kész arra, hogy vendégei legfontosabb életeseményeit még emlékezetesebbé tegye.

Bármilyen rendezvényre is készülünk, az egyik legfontosabb a tökéletes helyszín megtalálása. Aki már megfordult a New York Palotában, tisztában van azzal, hogy Budapesten szinte lehetetlen ennél elegánsabb rendezvényhelyszínt találni, ha pedig vendégként is eltöltött egy kis időt a patinás falak között, kétsége sem maradt afelől, hogy a szolgáltatások, a kínálat és lebonyolítás szintén párját ritkítja.

A New York Palota rendezvényterei egyaránt kitűnő helyszínt biztosítanak kis családi események, valamint – akár több száz fős – rendezvények lebonyolításához. Kitűnő gasztronómiai lehetőségeit csak 2014 decemberében – rendezvények formájában – több mint 25 alkalommal vették igénybe, ezek – a szezonnak megfelelően – főként karácsonyi büféket és összetett díszétkezéseket jelentenek. Rendezvény szinten csak decemberben több mint 2 ezer vendéget szolgáltak ki.

A különböző eseményekhez sokszor ünnepi műsor is társult, fellépett többek között a Cotton Club Singers, a Pesti Party Showband és a Király testvérek is.

 

New York Kávéház és Boscolo Budapest

Budapest

Erzsébet körút 9-11.

www.newyorkcafe.hu


Cikkajánló
- XVIII. EGRI BORSZALON
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújult a Thermal Hotel Margitsziget
- Konferencia, sikerre ítélve!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing