Elegáns esküvőhelyszín a pesti Belvárosban

A Duna Palota neobarokk épülete Budapest belvárosában a mai napig őrzi a korabeli építészet eleganciáját. A XIX. századi klubokra jellemzően termeit a társasági élet követelményeinek megfelelően; báli események, divatbemutatók, esküvők, követségi fogadások lebonyolítására alakították ki, mely által ma is a maga nemében egyedülálló hangulatot kínál a legkülönfélébb rendezvények megtartásához.

Duna Palota, az elegáns belvárosi esküvőhelyszín.

E patinás, nagypolgári miliő elsőrendű színhelye lehet elegáns mennyegzők egy helyszínen történő lebonyolításának.
Egy pár életének az esküvő az egyik legfontosabb állomása. A Palota lehetőségeinek köszönhetően akár a szűk család, akár a hatalmas násznép körében ünneplők is megtalálják az ideális színteret - mind a polgári szertartás, mind a lakodalom számára. A közelben (3-4 percnyi sétaútra) található Szent István Bazilika pedig fenséges helyszínt teremthet az Isten színe előtti örök hűség fogadásra.

Termeinkhez igénybe vehetőek a legkülönfélébb technikai és műszaki eszközök (projector, vászon, laptop, videó- és DVD lejátszó, asztali konferenciahangosítás, vezetékes és URH mikrofonok, színpadi hang- és fénytechnika, koncertzongora), valamint protokoll szolgáltatások (hostess és tolmács személyzet biztosítása, delegációk utaztatása és szállásolása), teljes körű rendezvénydekoráció (textíliák, zöldnövények, virágok, csokrok, hangulatvilágítás, fényfestés), hang, -és videó felvétel készítés, rendezvényfotózás.

Rendezvénytermeink részletes bemutatói a helyszinonline.hu oldalain >>>

Ajánlatkérés, közvetlen kapcsolat >>>

Duna Palota, az elegáns belvárosi esküvőhelyszín.


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing