Együtt tisztul test és lélek

Tavaszi újjászületés a böjt holisztikus erejével Sárváron
A léböjtkúrák jótékony méregtelenítő hatásáról sokan írnak manapság, elemezve a szervezetben zajló tisztító folyamatokat és várható eredményeket – nem feledkezve el természetesen a pár kilónyi karcsúsodásról sem, de arról, hogy mi zajlik ilyenkor a lélek mélyén, kevesebb szó esik.

Az igazi böjt a test-lelki megtisztulásról szól, végtelen lényünket nem szabdalhatjuk darabokra, nem érdemes előtérbe helyezni egyik felét sem. Amikor csak a fizikai testünket tisztítjuk, lelki szemeteink, salakanyagaink ugyanúgy bennünk maradnak, melyek előbb-utóbb ismét megjelennek fizikai tünetként, betegségként.

Békési Zsuzsi, a márciusi sárvári léböjt-tábor vezetője természetgyógyászként fontosnak tartja, hogy az embert holisztikus szemlélettel segítse a testi-lelki megtisztulásban. A vezetett böjt-tábor különlegessége abban áll, hogy a fizikai tünetek, problémák egy más nézőpontba helyezve kihívásból ajándékká tudnak változni. Amikor megértjük testünk üzenetét, amikor felvállaljuk felelősségünket a saját testi-lelki állapotunkért, amikor tudatossá válik, hogy mind külső, mind belső világunkat mi teremtjük, akkor egy egész más világ nyílik meg számunkra.

Holisztikus nap Sárváron. HOL Magazin 2014.

Az önmagunkra való rácsodálkozáshoz, annak megértéséhez, hogy kik is vagyunk, miért pont úgy működünk, ahogy, számos módszer áll a rendelkezésünkre. Az egyhetes böjt alatt Sárváron lehetőség nyílik megismerkedni az Aura-Soma rendszerével, ami a színeket, illatokat ajánlja fel támogatásként. Elvarázsolódhatunk a tibeti hangtálak, gongok ringató hanghullámain, az Access Consciousness aktív energetikai test-kezeléseivel elengedhetjük régi, megkövült mintáinkat. Fizikai testünket egy különleges, a kínai öt-elemtanra épülő böjt segítségével tisztítjuk meg. Ennek keretén belül megerősítjük a vesét, kitisztítjuk a májat, megszabadulunk kórokozóktól (gomba, férgek, mételyek, stb.), majd a tisztulás után ismét feltöltjük szervezetünket a hasznos emésztő baktériumokkal, ásványi anyagokkal, emésztő enzimekkel.

Sárvárra sokan járnak böjtölni – a természet közelsége és ereje a 10 hektáros arborétumban sétálva, a szálloda saját kútjából nyert híres sárvári gyógyvízben ejtőzve hatékonyan segíti a tisztulást, amely a méregtelenítést fokozó testkezelések által kényeztető wellness élménnyé válik a DHSR Sárvár családias hangulatában.

Holisztikus nap Sárváron. HOL Magazin 2014.

 

Tavaszköszöntő böjttábor Sárváron, a természet szívében

 

2014. március 15-22.

159.900 Ft/fő/7 éj, egyágyas felár nélkül

(február 15-ig történő előfoglalással 135.900,-Ft/fő)

7 éjszakás vezetett holisztikus léböjtkúra intenzív májtisztító programmal

2 ráhangoló nap, 3 böjt nap, 2 felépítő nap korlátlan ásványvíz és gyógytea fogyasztással

 

A test tisztulásáért:

• Orvosi konzultációk, állapotfelmérés, koleszterin vizsgálat, májborogatás, vércsepp analízis

• Orvos által előírt 6 kezelés az alábbiak közül: hidromasszázs fényterápiával, vízalatti vízsugár masszázs, váltófürdő, talp reflex masszázs, nyirokmasszázs, sós inhalálás, Holt-tengeri sómasszázs, wellness iszappakolás, sóbarlang, aromamasszázs

• Termál és élményfürdő, szaunavilág, fitness terem, csoportos mozgásprogramok, arborétum séták

 

A lélek tisztulásáért:

• Hangfürdők, vízi hangfürdők, előadások, beszélgetések a böjtvezetővel

• Egy alkalommal lélekoldó-energetizáló Bars kezelés (60’)

• Fakultatív lehetőségek: Aura-Soma konzultáció, egyéni hangtál átrezegtetés, Access energetikai testkezelések extra térítés ellenében www.danubiushotels.hu/sarvar


Cikkajánló
- Gluténérzékenyek karácsonya
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- A D-vitamin pótlás fontosságáról
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing