Együtt nyílik a Prestige Hotel Budapest és a Costes Downtown!

A fényűző elegancia és a csúcsgasztronómia kéz a kézben jár! 
Nagypolgári elegancia a mai kor igényeire szabva, ez lesz a Prestige Hotel Budapest, a főváros új hotelkülönlegessége, mely 2015 tavaszán nyitja meg kapuit – ezzel a bejelentéssel köszöntötte vendégeit Mazen Al Ramahi a 2014. december 4-én este tartott fogadáson, ahová a szállodalánc már meglévő két tagjának, a Só utcai Boutique Hotel Budapestnek és a Dohány utcai Continental Hotel Budapestnek kiemelkedő üzletipartnereit és a sajtó képviselőit hívták meg.

A gyönyörű, Hild József által tervezett Vigyázó Ferenc utcai épület műemléki homlokzataa felújítás során visszakapja eredeti szépségét. Sőt az épület belső szerkezete is megmarad, ezáltal a 85 szobás szálloda minden szobájához kijárat tartozik majd a belső körfolyosóra, a hat emelet magas átriumra.
A hotelben relax részleg és konferenciateremkialakítását is tervezik, így egyszerre tudja a turistaként Budapestre érkezőket és az üzleti utazókat kiszolgálni.A Prestige-ben is a design, a kompromisszummentes minőségi kivitelezés volt az építészeti tervezés alapvetése. Vörös Virág, Sáfrány Csilla és Bagyinszkiné Kiss Tünde belsőépítészek a vintage stílust a modernitással, a klasszikus békebeli eleganciát és a legújabb technikai vívmányokat kiválóan ötvözik mind a szobák, mind a közös terekkialakításában, berendezésében. IPE Cavalli bútorok, Swarovski kristálycsillárok, Villeroy & Boch szaniterek, kézzel festett angliai selyemtapéta, SICIS bronz szemcsékkelvégighintett padlóburkolat, prémium minőségű Harlequin Leonida Velvet textilek uraljáka teret és kényeztetik a szemet.

Gerendai Károly. HOL Magazin 2014.


A Prestige Hotel Budapest éttermi együttműködő partnere a nemrég a világ 25. legjobb éttermének választott, Gerendai Károly és Miguel Rocha Vieira séf együttműködéséből Magyarországon elsőként Michelin csillagot fialó Costes lesz. Az étterem a csillag megőrzésének érdekében még egy ideig tovább működik majd a Ráday utcai eredeti helyszínén is, de a szállodában nyíló Costes Downtown étterem lesz a márka új zászlóshajója. A konyha kiválóságáról továbbra is a portugál sztárséf gondoskodik majd mindkét étteremben.
Az új helyszínen a nemzetközi trendeknek megfelelően, kicsit lazább, barátságos légkört teremtve, harmonikus és letisztult terekben képzelik el a vendéglátást. A Costes Downtown a szállodai vendégek teljes körű étkeztetési kiszolgálása mellett természetesen nyitva áll majd az utcáról betérő látogatók előtt is. A mára már szűkössé vált Ráday utcai éttermi tér helyett itt közel kétszer annyi vendéget tudnak majd leültetni, valamint látványkonyha és séf asztal is várja a gasztronómia szerelmeseit.
Az est során bemutatott pre-opening csapat feladata, hogy a szálloda nevéhez méltómódon sikeresen piacra vezesse a Prestige Hotel Budapestet.

A Prestige Hotel Budapest várható nyitása: 2015. április

www.prestigehotelbudapest.com

Costes a Hotel Prestige épületében. HOL Magazin 2014.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing