Együtt a rendezvények sikeréért

2018.01.30. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Az UNICEO bejelentette 2018-as Európai Kongresszusát
Az UNICEO® - Nemzetközi közösség a céges rendezvényekért felelős döntéshozók számára, amely a legjelentősebb cégeket és szövetségeket nemzetközi szinten képviselő, vállalati rendezvényekért felelős döntéshozókat hozza össze.
Az UNICEO Európai Kongresszus Budapesten kerül megrendezésre, 2018. június 28-29-én.

Az UNICEO® bejelentette hogy 2018. június 28-29-én, Budapesten tarja Európai Kongresszusát.

A szövetség több mint 20 országból érkező tagjai a Kempinski Hotel Corvinus-ban fognak találkozni, hogy a céges rendezvények jövőjéről értekezzenek. A rendezvény célja, hogy bemutassa a legújabb tendenciákat valamint erősítse az UNICEO tagok közötti tudásmegosztást.

A Kongresszus során az UNICEO tagoknak lehetőségük lesz megosztani és megvitatni  a rendezvényekkel kapcsolatos tapasztalataikat, hogy munkájukat még hatékonyabbá tegyék, és hogy felkészülten álljanak a szakmájukkal kapcsolatos kihívások elé egy olyan világban, ahol a rendezvények iránti elvárások és az emberek közötti kapcsolatok folyamatosan változnak.

Az előadások és a work-shop-ok három fő téma köré épülnek majd: technológiai innováció és digitalizmus, teljesítménymutatók (KPI), amelyek segítenek a befektetési megtérülés (ROI) mérésben, továbbá a kulcstényezők a résztvevők motiválásához és elköteleződésük fenntartásához.

Debora Piovesan a szervezet alelnökének elmondása szerint, „Az első nemzetközi kongresszusunkat a vezetés és a kollektív tudás határozzák meg, amelyek ahhoz szükségesek, hogy megfontolt változásokat eszközölhessünk az iparágunkban; a technológiai fejlődés és innováció, azon belül is főként a mesterséges intelligencia és a kiterjesztett valóság területei azok, amelyek lényegi változásokat ígérnek. Kongresszusunk tehát egy kiváló alkalom a tagjaink számára, hogy többet tudjanak meg az innovációról, elmélyítsék tudásukat és megosszák egymással a pasztalataikat. Az UNICEO Kongresszust az üzleti élet és a rendezvényturizmus kulcsfontosságú szereplőivel, nemzetközi szervezetekkel, valamint UNICEO partnerekkel együttműködésben szervezzük meg. -”

„Nagy megtiszteltetés Magyarország számára, hogy otthont adhat az UNICEO Európai Kongresszusának és ezzel megmutathatja a benne rejlő potenciált a vállalati rendezvényekért felelős legfőbb döntéshozóknak. A közösség magyar tagjai keményen dolgoznak azon, hogy a vendégeknek egy igazán emlékezetes eseményben lehessen majd részük és Budapestet a későbbiekben saját rendezvényeik helyszínéül  válasszák.” – mondta Mantuano Mónika az UNICEO Magyarország elnöke.

UNICEO Európai Kongresszus 2018. HOL Magazin 2018.

*

UNICEO KONGRESSZUS

Az UNICEO Kongresszus egy nagy érdeklődésnek örvendő, meghívásos alapon működő kongresszus, amely az UNICEO Tagokat, a hasonló pozícióban lévő (a legjelentősebb cégek és egyesületek vállalati rendezvényeiért felelős) személyeket, vezető szakértőket és a kongresszus partnereit hozza össze. A résztvevők megosztják egymással tapasztalataikat és reflektálnak egymásra, hogy a rendezvényekkel kapcsolatos trendekről és eszközökről való tudásukat kibővítsék, új inspirációt és ötleteket merítsenek, megvitassák a rendezvények jövőjét és szorosabbra fűzzék kapcsolati hálójukat egy az interakcióknak kedvező, kellemes munkakörnyezetben.

A program tréningszekciókból épül fel, amelyek a tapasztalatok kölcsönös megosztásán alapszanak. Innovatív jellegű üzleti találkozókról beszélünk, amelyek elősegítik a kommunikációt és a kapcsolatépítést, fokozzák a résztevők közötti interakciókat. A Kongresszus nyitva áll a nagyvállalatok, egyesületek, intézmények stratégiai tervezésében és rendezvényszervezésében részt vevő legfőbb döntéshozók és befolyásolók előtt. www.european-congress.com

 *

UNICEO®
Az UNICEO® (Nemzetközi közösség a céges rendezvényekért felelős döntéshozók számára) az egyetlen non-profit nemzetközi szövetség, amely – egy globális, tudásmegosztáson alapuló platformon – azokat a legfőbb döntéshozókat hozza össze, akik nemzetközi szinten felelnek a vezető vállalatok rendezvényeinek tervezéséért és szervezéséért.

Az UNICEO® lehetőséget kínál a tagjai számára, hogy a kollektív tudás jelentette előnyökből részesüljenek, és egy globális kapcsolati rendszer révén alkalmazkodni tudjanak a folyamatosan változó üzleti környezethez. Emellett pedig egy olyan hely, ahol a Tagok egymás gyakorlatairól, szerepük fejlődéséről, valamint jelenlegi és jövőbeli kihívásaikról kapnak visszajelzést.

Az UNICEO® tagok azért találkoznak egymással, hogy rendezvényeiket még jobbá tegyék, kapcsolati hálójukat kibővítsék, és a tapasztalatok, legjobb gyakorlatok, valamint a közös témák megosztásával karrierjüket újult energiával töltsék fel.

Az UNICEO® tevékenysége 3 pilléren nyugszik:

-       Támogatni a tapasztalatok, ötletek és a tudás tagok közötti megosztását egy védett környezetben, amely elősegíti a kreatív kommunikációt.

-       Felhívni a figyelmet tagjaink szakértelmére azzal, hogy a konferenciákon, cikkeken, tanulmányokon és tréningeken keresztül – amelyek révén készségeiket megoszthatják és fejleszthetik – hatékony támogatáshoz segítjük hozzá őket.

-       Kihangsúlyozni a rendezvények stratégiai szerepét mint az üzleti fejlődéshez vezető eszközt, különösképpen a márkaelköteleződés növelése és a vállalati üzenetek kommunikációja terén.

További információk:

Kapcsolat: Pedro Dalmases – Kommunikció – info@uniceo.org
Logók: http://www.uniceo.org/en/pages.html?id=1272
Általános információk: http://www.uniceo.org/files/news/new-1643_1.pdf


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing