Egykettő falatozás - Séf titánok a láthatáron!

Van egy hely a város szívében, igazi kiinduló pontja az éjszakáknak. Minőségi bisztró ételeket kínál két fiatal, Michelin csillagos éttermeket is megjárt séf prezentálásában, emellett pedig gyöngyözően habzik a jó magyar sör, és a hazai borvidékek kézműves borainak legjava. Az Egykettőben azt mondják, ha az ember borban és sörben választhatja az haute couture-t a konfekció helyett, miért inna mást?

Az Ybl Palotában lehorgonyzó Egykettő hamar törzshelye lett azoknak, akiket egy borbár, vagy egy romkocsma könnyed hangulata, izgalmas térélménye megragad, de kicsit többre, igényesebbre vágynak. Szeretik a hazai kézműves borokat, a jó magyar sört, a modern magyar gasztronómiát, és napjaink elektronikus zenei világának minőségi oldalát.

Egykettő. Ígéretes chefek a porondon. Egykettő. Ígéretes chefek a porondon.

Az Egykettő konyháján a manapság divatos bisztró konyha stílusát veszik figyelembe. A menün olyan ételek találhatók, melyeket fiatal tehetséges séfek alkotnak meg. Giczi Andor és Nagy Szabolcs már összeszokott csapatnak számítanak, hiszen korábban is dolgoztak együtt, nyáron pedig számtalan Michelin csillagos étteremben gazdagították tudásukat. A séfek feladata az volt, hogy önmagukban is helytálló ételeket alkossanak, és hogy jó ár-érték arányban lehessen kínálni őket. A kínálat szezonálisan változik, újragondolt magyaros ételekkel is készülnek. A két fiú hite szerint, ha jó alapanyagokkal dolgoznak, az étel nem kell több legyen, mint ami. Nincs szükség tolakodó fűszerezésre, öncélú bűvészkedésre, és körmönfont elnevezésű fogásokra. Fontos, hogy figyelembe veszik az adott évszaknak megfelelő szezonális alapanyagokat, amiből minden fogás csak hármat használ.

Egykettő. Gourmet étterem is...

A téli étlapra így került a túrós zöld derelye, paprikakrémmel és gombával, a vadkacsarilett céklával, a kacsamell csicsókával és gesztenyével, az óriásrák lecsós rizottóval, az igazi magyar töltött káposzta, vagy a csokoládé soufflé passiógyümölccsel megbolondítva. A fogásokból fél adag (1/2) is rendelhető, így lehetővé válik, hogy a borhoz, sörhöz válasszunk ételeket, és a spanyol tapas-okhoz hasonlóan akár 2-3 féle főételt is könnyedén elfogyasszunk, hogy teljesebb, színesebb és izgalmasabb legyen a gasztronómiai kaland.

Egykettő. Gourmet étterem is...

Az állandó étlap mellett itt kapható a város egyik legjobb ebédmenüje, 1.200 Ft-os, vagy 1.500 Ft-os áron, attól függően két vagy három fogásra vágyik a betérő. Az étterem az ember hűséges társára is gondolt, hiszen külön kutyamenü áll a gazdik rendelkezésére, így nem kell azon gondolkodni, hogy hova is vigyék kedvenceiket, ha ők maguk is jót szeretnének vacsorázni.

 

Az Egykettő elindította Törzsvendég programját is. Minden 2.000 Ft-os fogyasztás után egy pecsétet kapnak a vendégek. 30 pecsét után választhatnak az Egykettő változó ajándékkínálatából. Egykettő pálinka, válogatás kézműves söreikből, születésnapi torta egy náluk rendezett születésnapi bulira, pezsgős koccintás 10 fő részére – az év első hónapjaiban ezeket szánják a leghűségesebb vendégeiknek. Törzsvendégeik folyamatosan előnyöket élveznek akkor is, ha kóstolókról, akkor is, ha limitált számú befogadásra képes rendezvényről van szó.

Egykettő. Étterem és rendezvényhelyszín a Belvárosban.

Kézműves italok, modern magyar gasztronómia, megfűszerezve egy kis bisztró konyhával, ez az, amit az Egykettő kínál mindenkinek, aki valami igazán jóra vágyik!

www.egyketto.eu


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing