Egykettő évforduló – mert a szerelmet ünnepelni kell!


A szerelmet ünnepelni kell! Ünnepeljük az évfordulókat és a hétköznapokat is apró meglepetésekkel, kedvességgel, hogy újra és újra meghódítsuk a választott szívét. Legyen szó akár egy kettesben elköltött romantikus vacsoráról, vagy arról, hogy a kerek évfordulót nagy társaságban szeretnétek megünnepelni, az Egykettő segít, hogy minden tökéletes legyen!

Az Egykettő az Ybl Palotában található. Lüktetése életet, zenét, vidámságot csempész a történelmi falak közé. Ebben az impozáns környezetben biztosítják, hogy igény szerint mindenki megtalálja a neki leginkább tetsző termet. Az Ybl Palota különtermeiben igazán előkelő módon tudják ünnepelni szerelmüket a párok, de ott van a lazább hangulatú teret az étteremben, ahol szól a zene és szolid félhomály van, mely még jobban emeli az ünnepélyes pillanatok hangulatát.

Egykettő évforduló. HOL Magazin 2013.

Az Egykettő biztosítja a helyszínt, ahol lehetőség van egyéni díszítést is kérni, akár fényképekkel, az évfordulót jelző számokkal. Projektor is rendelkezésre áll, ha fotókkal, filmekkel tennék teljessé a nosztalgiázást a szerelmesek. Bármilyen meglepetés szervezésében és lebonyolításában játékmesterek állnak rendelkezésre és az ünnepelt pár kedvenc menüjét szívesen elkészítik a helyszín profi szakácsai. Ajándékként egy palack pezsgő jár minden szerelmesnek, és kérésükre egy olyan zenei válogatást készítenek be, mely garantáltan a pár legkedvesebb melódiáit tartalmazza.

Ünnepeljetek az Egykettőben! Mert a szerelmet ünnepelni kell!

www.egyketto.eu

www.facebook.com/EgykettoBisztroFroccsliget


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Céges családi napok és vállalati nagyrendezvények a legszebb balatoni környezetben
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Kemencés parti a Dunakanyarban!
- Indul a MAHART Passnave zenés-vacsorás sétahajójárata

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing