Egyedülálló bor komplexum Egerben - Fúzió

2014 év elején az idén 20 éves Gál Tibor Pincészet jóvoltából egy teljesen egyedülálló, a maga nemében hatalmas, 1400 m2 alapterületű komplexum nyitja meg kapuit. Borbár, étterem és a világ első Egri Bikavér Múzeuma – ez a Fúzió.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden betérő vendég, kortól, nemtől, és a borhoz való hozzáértésétől függetlenül jól érezze magát, és maradandó élményekkel térjen haza. Az Interaktív Egri Bikavér Múzeumban egyedülálló módon lehetősége nyílik a látogatóknak a „saját Egri Bikavérük” házasítására, mely végül lepalackozva és címkézve örök emlékként fog szolgálni a Fúzióban tett látogatásról. Látogatóink kisfilmek és szakmai bemutatók segítségével ismerhetik meg a legendát.

Borbárunkban kaphatóak lesznek a Gál Tibor Pincészet Klasszikus, Superior és limitált szériás tételein kívül számos egri borász különleges borai. 3-12 tételes borkóstolóink nem mindig egy-egy borászat, hanem sokszor a fajta lesz a közös nevező (pl.: tematikus Egri Bikavér kóstolók).

Pincelátogatással, muzeális tételek megtekintésével, és felkészült kollégáink szakmai bemutatóival tesszük majd feledhetetlenné az élményt, emellett a Fúzió saját konyhájában elkészített borkorcsolyák és a több fogásos degusztációs menük új, izgalmas kulináris élményt jelentenek majd. Bisztrónkat tökéletesen kiegészíti majd kis delikátesz üzletünk, ahol helyi termelők, minőségi, tradicionális eljárással készült termékei (pl.: lekvárok, olajok, szószok) lesznek kaphatóak.

Interaktív bormúzeum Egerben - Fúzió. HOL Magazin 2013.

A Fúzióban lehetőség nyílik nagyobb, akár 100 fős csoportok fogadására is, igény szerint vacsorával, irányított szakmai borkóstolóval. Cégek számára külön termünkben lehetővé tesszük konferenciák, meetingek lebonyolítását, biztosítva számukra a megfelelő technikai hátteret (pl.: kivetítő, tábla, mikrofon), italokat és ételeket, hogy a döntéshozóknak a fontos kérdések megvitatásán kívül másra már ne legyen gondjuk.

Az élménycentrum, Eger belvárosában, a sétáló utcától 50 méterre, a Dobó István tértől pedig 5 percnyi sétára, a Csíky Sándor utca 4-10. szám alatt található.


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing