Egyedi rendezvénytechnikai megoldások a Királyi Kastélyban is

A megfelelő hang- és fénytechnika a rendezvények egyik alappillére. Akkor jó, ha ezeket a rendezvényelemeket szinte észre sem vesszük, ha természetes a jelenlétük. Így van ez a Gödöllői Királyi Kastély rendezvénytermében is, ahol a gondos tervezésnek, és hozzáértő kivitelezésnek köszönhetően a technikai eszközök diszkréten megbújva végzik dolgukat.

Mindig a rendezvény céljához és koncepciójához illeszkedve ajánlunk egyedi technikai megoldást, a megrendelő igényeinek figyelembevételével. A dekorációs világítás egyedi hangulatot kölcsönöz az eseménynek és hatására a résztvevőknek sokkal intenzívebb élményekben lesz részük. Az intelligens lámpáknak köszönhetően pontosan lekövethetőek a színpadi történések, melyekre mindig különleges fény show-val készülünk.

Eventpro fény- és hangtechnika a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában. HOL Magazin 2014.

Ma már szinte alig van rendezvény vetítés nélkül. A hagyományos prezentációs célokon felül igyekszünk a vetítés úgy kivitelezni, hogy az dekorációs szerepkörbe is kerüljön. Egy jól sikerült videó mindenkor feldobja a rendezvényt és akár annak csúcspontja is lehet.

A sikeres eseményhez elengedhetetlen a megfelelő háttérmunka, ehhez a terem meglévő színpadát backstage-nek alakítottuk át, ahol a szorgos segítők felkészülhettek minden műsorszámra. A színpadot pedig saját, mobil színpadunkkal helyettesítettük, mely így tökéletes összhangba került a terem meglévő adottságaival. A rendezvény technikai partnere és teljes körű technikai kivitelezője az EventPro Kft. volt.

http://eventpro.hu/mappa/rendezveny-kivitelezes-referenciak/godolloi-kiralyi-kastely-2014-rendezveny/#container

 Eventpro fény- és hangtechnika a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában. HOL Magazin 2014.

 Eventpro Rendezvénytechnika. HOL Magazin 2014.

 

 


Cikkajánló
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!
- Art Catering

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing