Egyéb programok és szolgáltatások a Budavári Borfesztiválon

2015.08.26. | Kategóriák: Bor, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Az idei Borfesztivál a játékosság jegyében újdonsággal készül a vendégeknek. Ha megpihenne egy kicsit borkóstolás közben, látogasson el az Oroszlános udvarban felállított Butlers Borkvíz Bárba, ahol gyors regisztrációt követően különböző állomásokon tesztelheti a borokkal, borászati eszközökkel, borvidékekkel kapcsolatos tudását, a játék végén pedig megpörgetheti a Borfesztivál szerencsekerekét.

Számtalan ajándék várja a Butlers, a Budavári Borfesztivál, az All You Can Move, a GoodFood, a Bolka Bonbon, a Pellini Caffé, a Szega Foods, a SKODA, a Vagoemt – A szarvasgomba világa, és a Törley Pezsgőpincészet jóvoltából. A részvétel ingyenes, a nyeremény garantált! A program támogatója a Butlers.

Évekkel ezelőtti hagyományt hív életre új köntösben a Borfesztivál. A Vinolionnal közös szervezésben újra megrendezésre kerül az „Év Fesztiválbora” választás. A szavazás célja az ízlések feltérképezése és a pincészetek megismertetése a nagyközönséggel. A rendezvény legnépszerűbb borának készítője elismerő oklevelet vehet át a Borfesztivál utolsó napján.

A kisgyermekes családok számára is jó szórakozást, kikapcsolódást kínál a Borfesztivál. Szombaton és vasárnap 12-18 óra között kézműves foglalkozás várja a kicsiket szüleikkel az Oroszlános udvarban. A legkisebb vendégek hozzáértő felnőttek segítségével bontakoztathatják ki fantáziájukat és alkotóképességüket. A környezettudatosság jegyében a foglalkozások középpontjában a parafa dugók ismételt felhasználása áll, a gyermekek különböző játékokat, ajándékokat és díszeket készíthetnek. Természetesen az alkotásban a felnőttek is részt vehetnek. E két napon ingyenes arcfestéssel válhatnak a gyerekek igazi fesztiválozókká.

Az idei évben is lesz ingyenes internet-hozzáférési lehetőség a Borfesztiválon az ACE Telecom közreműködésével, megkönnyítve így az ismerősökkel, barátokkal való kapcsolattartást illetve lehetővé téve a Borfesztiválos élmények azonnali megosztását. A Borfesztivál hivatalos honlapjának mobilra optimalizált változata is elérhető, így a látogatók kényelmesen böngészhetnek, és könnyedén elérhetik a rendezvény térképét, a kiállítók adatait, elérhetőségeit, a színpadműsorokat és még sok fontos közérdekű információt.

Bemutatkoznak a Fesztivál Éttermek.  A város legjobb éttermei közül nyolc, a Borfesztivál alkalmával, szeptember 7-13. között különleges menüsort - „4 fogás-4 bor” - kínál kedvezményes áron, személyenként 6500 forintért. Különleges gasztronómiai élmény! A Table Free segítségével egyszerű az asztalfoglalás.

Terített asztal Önnek is a Borfesztiválon! Aki a Borfesztivál forgatagában, ám nyugodt környezetben, terített asztalnál szeretné elfogyasztani ebédjét vagy vacsoráját, az megteheti a Barokk kapu alatt elhelyezkedő kényelmes és exkluzív Budapest Terrace-on. Előre lefoglalhatja helyét, nem kell sorban állnia sem a Borfesztivál belépőjegyért, sem a finom falatokért. A sok séta, borozgatás vagy a koncert után pár órára megpihenhet, és kényelmesen étkezhet barátaival, családjával. Ha mégsem tud eljönni a Borfesztiválra, az előre megváltott „Terített asztal” jegyét október 15-ig beválthatja a helyszínen. A „Terített asztal” jegy magába foglalja a Borfesztivál napi belépőjegyet soron kívüli bejutással, 2 órányi időtartamra exkluzív helyen egy terített asztalt egy háromfogásos ebéddel vagy vacsorával, és VinAgora - díjnyertes borokkal.

A Borfesztivál hivatalos személyszállító partnere a 6x6 Taxi – Értéket szállítunk!

 

A rendezvény főtámogatója a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

 

www.aborfesztival.hu


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing