Cinema Hall. Egy sikeres rendezvény minden kelléke - egy helyen!

Számos tömegközlekedési útvonal metszéspontjában, Óbuda központjában található a Cinema Hall rendezvényközpont. Az Új Udvar Bevásárlóközpontban kiépített kapacitások több rendezvénytípus számára biztosítanak ideális helyszínt. Az épület alatt, a mintegy száz autónak helyet nyújtó mélygarázsban a rendezvény vendégei ingyenesen parkolhatnak, emellett a környező utcákban is díjmentes a parkolás.

Bővebb információk: +3630 9994299 vagy helyszinspecialista@helyszinspecialista.hu

A Rendezvényközpont több rendezvényteremmel áll a rendezvényszervezők rendelkezésére. A 100 és 300 négyzetméter között váltakozó méretű termek között könnyű megtalálni a tervezett esemény számára legideálisabb megoldást.

Cinema Hall. HOL Magazin 2011.

A hatból 3 előadóteremből berendezései – korábbi mozi terem funkciójukból is fakadóan - lehetővé teszik konferenciák, tréningek, előadások és továbbképzések lebonyolítását. További 3 terem elsősorban fogadásoknak és koktél partiknak lehet kiváló helyszíne. Az ezekben installált ital- és DJ-pultok segítségével profi bulihelyszínt is nyerhetünk, így egy önállóan megszervezett party sem fog gondot okozni. Ugyanígy, a többi teremben megjelenő hivatásrendezvények is kiegészíthetőek bemutatókkal, kabarékkal, vagy szponzori előadásokkal.

Az Előcsarnokból nyíló hatalmas Fogadócsarnok elsősorban a regisztráció, illetve a vendéglátás lebonyolítására teremt lehetőséget. Ebben segíthet a terem saját, nagyméretű büfépultja. A Fogadócsarnokban kapott helyet az ezer kabát elhelyezésére alkalmas ruhatár is.

Az emeleti Galéria és a közlekedő további remek lehetőségeket kínál akár a vendéglátás, akár támogatói installációk elhelyezésének terén. Az innen nyíló Teraszon további programlehetőségek alakíthatók ki, emellett pedig a dohányzóknak sem kell az utcára menniük…

Nagy létszámú céges rendezvényekre akár a komplexum egészét is kibérelhető, kihasználva így az összesen 1800 négyzetméteres terület adta sok lehetőséget.

A Cinema Hall teljes körű technikai felszeleltséggel, fény illetve hangtechnikával járul hozzá rendezvényének sikeréhez.

Cinema Hall. HOL Magazin 2011.

A helyszín szerződött catering partnere a Bonus Party Service.

Az emlékezetes rendezvényhez minden biztosítva van - már csak Ön hiányzik…

A rendezvényhelyszín termei a Bulihelyszín specialista oldalain >>>

Bővebb információk: +3630 9994299 vagy helyszinspecialista@helyszinspecialista.hu


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing