Egy napra tavaszi kertet varázsol a NESTEA a Blahára

2014.04.16. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Budapest, 2014. április 16. – Ma egy megismételhetetlen akcióval találkozhatnak a járókelők Budapesten, a Blaha Lujza téren, ugyanis a NESTEA az éj leple alatt egy szigetnyi tavaszt varázsolt a forgalmas, szürke belvárosi térre.
Budapest utcáin és közterein viszonylag kevés a zöld felület, ezért a NESTEA egy mindössze egynapos pop up park felállításával és új italával, a NESTEA Cseresznyevirággal szeretné közelebb hozni a tavaszt az emberekhez.

Ma hajnalban egy 50 négyzetméteres kert épült a Blaha Lujza téren a reggeli csúcsban útnak indulók legnagyobb meglepetésére.

A park telepítésében Janicsák Veca és Vadon Jani volt a NESTEA csapat segítségére. Veca és Jani is kedvelik a természetet, szívesen mozdulnak ki a szabadba, így testhezálló feladat volt számukra a kertészkedés.

„Nagyon jó ötletnek tartom, hogy a NESTEA egy kertet varázsolt a Blaha Lujza térre. Érdemes lenne mindenkinek megállnia öt percre, elengedni a hétköznapi gondokat és élvezni a természetet” – mondta Vadon Jani, rádiós műsorvezető.

 Nestea Cseresznyevirág. HOL Magazin 2014.

„A szabadidőmet szeretem a természetben tölteni, ám a rohanó hétköznapokban erre nincs sok lehetőség. Ezzel a kis kerttel a NESTEA elhozta a természetet a belváros szürke forgatagába, amit a járókelők ma egész nap élvezhetnek” – tette hozzá az énekesnő, Janicsák Veca.

A nap végén a parkot lebontják, a Blaha Lujza tér pedig visszaáll eredeti állapotába. A pop up park a cseresznyevirág ihlette jegestea megálmodója, a NESTEA jóvoltából jött létre.

Nestea Cseresznyevirág. HOL Magazin 2014.

 

A NESTEA-ről:

Hazánkban a NESTEA tizennégy éve jelent meg és Magyarország piacvezető palackozott jegestea márkája*. A NESTEA valódi teakivonatból és gyümölcslé ízesítéssel készülő frissítő ital, amely tartósítószer nélkül, aszeptikus körülmények között kerül a palackokba. A népszerű jegestea-termékcsalád olyan minőségi választékot kínál, amelyben mindenki megtalálja a maga számára legmegfelelőbbet.

A fekete tea alapú NESTEA jegesteák citrom, őszibarack, mangó-ananász ízben kaphatók, valamint a téli és most már a tavaszi időszakban is elérhető egy szezonális ízváltozat. A NESTEA zöld teákat citrus, eper-aloe vera és őszibarack ízben forgalmazzák.

 

* Forrás: Nielsen, Kiskereskedelmi Index, Kiskereskedelemi egységek + benzinkutak + vendéglátóipari egységek együttes piacán, a palackozott jeges tea kategórián belül, mennyiségi eladások tekintetében, a 2013-as teljes év (január-december kumuláltan) alapján


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing