Édesanyák ünnepe a New York Művész Páholyban

2013.04.25. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek, Kultúra

A színművészet, az irodalom és a zene egyesül az Anyák Napja égisze alatt a Világ Legszebb Kávéházában. Április 29-én 19 órától Hámori Ildikó és lánya, Szinetár Dóra, valamint Tordai Teri és lánya, Horváth Lili lesznek vendégeink. Az est folyamán közreműködik Bábel Klára hárfaművésznő.
Az április 29-i esten a New York Kávéházban az Édesanyákat, mindannyiunk életének első, s egyik legmeghatározóbb szereplőit ünnepeljük. A művészeti ágakat, a festészetet, irodalmat, ezen belül a költészetet talán nincs még egy téma (kivéve a szerelmet), ami így megihlette volna. 

Ez alkalomból Édesanyákat és lányaikat invitáltunk a Művész Páholyba, akik mindannyian művészek, a színművészet területén jelesek. Hámori Ildikó és lánya, Szinetár Dóra, valamint Tordai Teri és lánya, Horváth Lili lesznek vendégeink. Az ünnepi programhoz csatlakozik Bábel Klára hárfaművésznő.

A New York Kávéház vendégei hamarosan egy díjátadónak is szemtanúi lehetnek. Május elejéig lehet jelentkezni az irodalmipalyazat.hu „Édesanya” szépírópályázatára. A neves zsűri – Karafiáth Orsolya író, költő, Turczi István író és Tarján Tamás irodalomtörténész – a helyszínen, vagyis a Világ Legszebb Kávéházában zsűrizik a beérkezett pályamunkákat és értékelik azokat. Az anyagi és formális elismerést is ekkor adják át. Az esemény időpontját az irodalmipalyazat.hu oldalon és a New York Café Facebook oldalán tesszük közzé.

A New York Művész Páholy április 29-én a szezon negyedik estjével várja a művészetet, kultúrát szerető látogatókat. A belépőjegy 1500 Ft-os áron a helyszínen váltható, ez egy kávé, pohár bor vagy pezsgő árát is tartalmazza.

A program megtekintéséhez előzetes regisztráció szükséges, jelentkezni a newyorkprogram@cafeandevent.eu címen lehet.

A New York Művész Páholy szervezői a Világ Legszebb Kávéháza mellett a Libri Média, az események háziasszonya pedig Juhász Anna irodalmár, kulturális menedzser.

Eseményeinkről, programjainkról minden információt, érdekességet, adatot megtalálnak facebook oldalunkon: www.facebook.com/newyorkmuveszpaholy


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing