DWWA Best in Show díjat nyert a Juliet Victor

2020.09.24. | Kategóriák: Bor, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Először nyert magyar bor a Decanter World WineAwards–on a legmagasabb, Best in Show kategóriában

A mádi Juliet Victor borászat 2017-es Édes Szamorodnija DWWA Best in Show díjat nyert a Decanter World WineAwards-on. Magyar bor első alkalommal részesült ilyen magas elismerésben. A Best in Show díj 50 nyertesét a 2020 évben nevezett 16.518 tételből választotta ki a nemzetközi zsűri.

A világ vezető bormagazinja, aDecanteridén 17. alkalommal rendezte meg a Decanter World WineAwards-ot. Ez a világ legismertebb és legjelentősebb borversenye, melyen rendkívül szigorú szabályok szerint, egy 28 napos folyamat során a világ minden tájáról érkező borszakértők zsűrizik a beérkezett borokat.

„A Juliet Victor azért jött létre, hogy a Tokaji bor hírnevét világszínvonalra emelje. A Juliet Victor egy filozófia és egy életérzés, amely a szőlő minőségének primátusát vallja. Hiszem, hogy a bor minősége a dűlőben dől el. A Decanter World WineAwards a borok Oscarja, a Best in Show díj pedig a legjobbak legjobbjainak jár. Nagyon büszke vagyok rá, hogy a világ 50 legjobb bora közé választották a mi tokaji borunkat.”- emelte ki Váradi József.

 

 A mádi Juliet Victor borászat Édes Szamorodnija. HOL Magazin 2020.

A Juliet Victorborászatot Váradi József alapította, aki a Wizz Air légitársaság alapítója és vezetője. A Juliet Victor márkanevet, saját nevének kezdőbetűi, a nemzetközi fonetikus ábécé betű, valamint a légi közlekedés nyelve hívtak életre: “J” mint Juliet és “V” mint Victor.

 

A borászat további díjai a DWWA 2020-on:

ARANY- Juliet Victor Bomboly dűlőszelektált Furmint 2017 96 pont

EZÜST -Juliet Victor Birtok Furmint 92 pont

 A mádi Juliet Victor borászat borai. HOL Magazin 2020.

További információk a Juliet Victor pincészetről: https://julietvictor.hu/ 

További információk a DWWA Best in Show díjról: https://www.decanter.com/wine-news/the-top-50-wines-of-dwwa-2020-best-wines-best-in-show-444215/

 

 


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Libamájról és borokról. Szöghy Ottó ajánlásai
- Beszáll az e-kereskedelembe Váradi József
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing