Dürer Rendezvényház a Városliget mellett

A Városliget tőszomszédságában elhelyezkedő, anno Bourbon Rendezvényházként ismert rendezvényhelyszín 2011 januárja óta új néven, új szolgáltatásokkal várja vendégeit. Elhelyezkedése mellett, külső és belső tulajdonságaival, kiváló megközelíthetőségével, remekül kihasználható tereivel nyújt egyedi helyszínt a különböző eseményeknek.

A közel 1000m2 alapterületű rendezvényházban két terem található. A nagyteremben széksorok elhelyezésével 600, míg körasztaloknál 400 vendég ültethető le. Ezen kialakítások mellett még táncparkett és színpad kiépítésére is marad elegendő hely. A terem adottságai lehetővé teszik a büfé-és italpult elkülönítését a táncparkettől, a beépített színpadtól és az asztaloktól. A kerttel való közvetlen kapcsolata miatt a tér nyáron tovább növelhető. Ideális helyszín lehet konferenciák, gálavacsorák, állófogadások, divatbemutatók és bálok számára.

Dürer Rendezvényház nagyterem

Kistermében ültetéstől függően 100 személy kényelmes elhelyezésére van lehetőség. Az előtérből közvetlen bejárat nyílik a kisterembe, így a nagyterem foglaltsága esetén is mód nyílik kisebb létszámú rendezvények zavartalan lebonyolítására. Esküvők, ültetett fogadások, termékbemutatók megtartására egyaránt alkalmas. A rendezvénytermeket körülvevő kert számos lehetőséget nyújthat a vendégek számára. A Dürer Rendezvényház, esküvői szertartások állandó helyszíne. A kert kapacitásának köszönhetően családi napok és céges grillpartyk megrendezésére igazán alkalmas. E rendezvényeket feledhetetlenné tehetik a különböző sportolási lehetőségek és a helyszínen elkészíttet bográcsos és grillezett ételek. Az eső miatt sem kell aggódniuk a résztvevőknek, hiszen a kert kapcsolatban áll a nagyteremmel, így egy váratlan vihar esetén is menedéket nyújthat.

Dürer Rendezvényház kisterme

A termek technikai felszereltsége bármely rendezvénytípus számára megfelelő. Igénybe vehető: fénytechnika, látványtechnika, hangosítás, Flip-chart tollakkal.

A Dürer Rendezvényház frekventált elhelyezkedéséből adódóan autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kitűnően megközelíthető. Parkolási lehetőség 50 személygépkocsi számára lehetséges.

 

A Dürer Rendezvényházról további információk a Rendezvényhelyszín specialista oldalon >>>

Közvetlen kapcsolat: fraknoi.gabriella@helyszinspecialista.hu

 


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing