Dunyha-receptverseny

Az ország legszebb, legnépszerűbb és legprofibb receptje

Mintha a nagyi főzte volna…ezzel a szlogennel indul útjára Budapest első libaéttermének receptversenye. Három kategóriában díjaznak majd, és a legjobbnak ítélt fogások felkerülhetnek a Dunyha étlapjára. Elő a szakácskönyvekkel és a titkos receptekkel!

Lassan itt a tél, így érdemes testileg, lelkileg is ráhangolódnunk az előttünk álló időszakra, mely nem csak a hidegről fog szólni, hanem az ünnepekről, a családról, a meghittségről és az összetartozásról is. Ilyenkor szorosabban bújunk össze a kandalló előtt, szívesebben főzünk laktató, szívet melengető leveseket és a hosszú téli estéken még arra is van időnk, hogy jó mélyen belebújjunk nagymamáink szakácskönyvébe és olyan receptekre bukkanjunk, ami gyermekkorunkat idézi. Ezek a szakácskönyvek olyan titkok tudói, mint hogy mitől lesz olyan omlós a sajtos pogácsa, hogyan lesz repedésmentes a karácsonyi beigli, vagy mi kell az igazán ízletes húsleveshez és ahhoz, hogy a négercsók habja az egekig érjen. A házias fogásoknak nem csak az a feladatuk, hogy jól lakjunk velük, hanem hogy visszarepítsen bennünket a gondtalan gyermekkorba és olyan emlékeket hozzon elő, mely még ünnepélyesebbé és mosolygósabbá teheti az előttünk álló időszakot. A Dunyha csapata most pont ehhez a meghittséghez kíván egy kicsit hozzájárulni és receptversenyt hirdet a háziasszonyok között.

Dunyha-receptverseny. HOL Magazin 2013.

A Dunyha nem csak arról híres, hogy Budapest első igazi libaétterme, hanem arról is, hogy itt a sokszor ridegen elegáns éttermekhez képest a kézműves alapanyagokra, a házias konyhára és a családias kiszolgálásra helyezik a hangsúlyt. Vidéki rokonoknál eltöltött kellemes ebédek hangulatát lehet felidézni itt, egy meseszerű környezetben, a természet lágy ölén, a Budai Tájvédelmi Körzet szívében. Ezt az oldalát szeretné tovább erősíteni az étterem egy receptverseny keretén belül. A beküldött recept lehet előétel, leves, főétel, sütemény, a lényeg, hogy legyen friss alapanyagokból elkészíthető, házias ízvilágú étel. A család kedvenceit várják! Lehet az egy tartalmas finom, télies leves, egy ropogósra sült ízletes pecsenye, egy omlós karácsonyi aprósüti, vagy valamilyen krémes torta.

Dunyha-receptverseny. HOL Magazin 2013.

A Dunyha a legszebb, legnépszerűbb és legprofibb receptet keresi az országban, így a végén 3 győztes kerül majd kihirdetésre. A legprofibb kategóriát természetesen igazi profik díjazzák: Váli Péter borász és a Dunyha tulajdonosa, Érckövi László, a Dunyha séfje, valamint Déri Szilvia, a Házisáfrány gasztrobloggere lesznek a zsűritagok. A legszebb recept a beküldött fotók alapján kerül majd kihirdetésre, a legnépszerűbb recept pedig a Facebook oldalon folyó szavazás alapján. A recepteket az info@dunyha.hu email-címre vagy a Facebook-oldalukra várják, leírással és fotóval együtt. A nyeremény fejenként egy 10.000 Ft-os vacsora voucher, amit a Dunyha Vendéglőben lehet beváltani.

Részletek:

www.dunyha.hu

www.facebook.com/DunyhaVendeglo

 


Cikkajánló
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Eldőlt, melyek Magyarország legjobb kenyerei
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek
- Ötven séf, ötven történet a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing