Duma Corvin Kisokos: Jegyvásárlás

Néhány hónapja, április 1-én megnyílt a Corvin Dumaszínház. Az új helyszínnel kapcsolatban számtalan kérdés jutott el hozzánk. Szeretnénk, ha mindenki megkapna minden fontos és érdekes információt, hogy annál nagyobb kedvvel jöjjön el megnézni előadásainkat. Ennek érdekében cikk-sorozatban foglaljuk össze a tudnivalókat.

Második rész: Jegyvásárlás

A Corvin Dumaszínház nem csupán egy új, modern, nemzetközi színvonalú helyszín, ahol jókat lehet nevetni, enni, inni, hanem sokkal több annál. A magyar stand up comedy központjának, és bizonyos tekintetben mérföldkövének szánjuk. A kísérletező kedv, a folyamatos megújulási szándék, és a régen tervezgetett, de eddig meg nem valósított előadások színpadra állítása révén sok izgalmas újdonsággal találkozhat a humorszerető és szórakozni vágyó közönség. Mindezt persze úgy, hogy megszokott és kedvelt stílus is megmarad. Innovatív hagyományőrzés. Így lehetne két szóba sűríteni mindazt, amit az új humorközpont szimbolizál majd.

Hogy lehetünk mindennek részesei? Hol és hogyan lehet jegyet rendelni, vásárolni az előadásokra?

Továbbra is megmarad a lehetőség a jegyfoglalásra. A foglalást követően 7 nap áll mindenkinek rendelkezésre ahhoz, hogy átvegye a jegyét. Áprilistól ezt közvetlenül a Corvin Dumaszínházban (Budapest, VIII. ker. Corvin sétány 1/b.) lehet megtenni, hiszen az jegyiroda is átköltözött a Godot Kávéházból. A foglalásra az alábbi elérhetőségek állnak rendelkezésre:

Telefon: +3630/680-5263 (hétköznap 10 és 18 óra között)

Skype: Dumaszínház – jegyfoglalás

Online: http://dumaszinhaz-foglalas.jegy.hu/login.php (Az előadást megelőző 10. napig)

A vásárlásra az alábbi helyszíneken és csatornákon van lehetőség:

SMS: 810 0410 (Az előadás SMS kódját kell elküldeni, ami a http://www.dumaszinhaz.hu/index.php?p=musor oldalon található.)

Online: http://dumaszinhaz.jegy.hu/search.php

Személyesen:

            Corvin Dumaszínház: Budapest, VIII. ker. Corvin sétány 1/b. (áprilistól)

            Thália Színház jegyiroda: Budapest, VI. ker. Nagymező utca 22-24. (áprilistól, a Thália Színházzal közösen)

            Az Interticket jegyirodákban (http://www.jegy.hu/partners.php)

 

A Corvin Dumaszínházban tartandó előadásokra online és az Interticket jegyirodákban 3100.-Ft-ért kaphatók jegyek. Telefonos foglalás és a Dumaszínház jegyirodáiban történő személyes jegyátvétel esetén 10% kedvezményt biztosítunk, így a jegyár 2790.- Ft

Előadásainkra elképzelhető eltérő jegyár is, ezt minden alkalommal érdemes ellenőrizni – a vacsorajegyek árával együtt – vásárlás előtt, a www.dumaszinhaz.hu oldalon!

A jegy árának kiegyenlítésére a jól bevált készpénz mellett, új lehetőségként, beindult nálunk is a Paypass. Az OTP-s kártyaelfogadó rendszer jóvoltából elfogadunk Visa, MasterCard, Cirrus Maestro, Visa Electron és Amex kártyákat is. A vacsorajegyeket pedig SZÉP kártyával is ki lehet fizetni.


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing