Drop Shop - a helybe jövő mesterlegény.

A régmúlt egyik legendás alakja volt a messzi földet is megjárt mesterlegény. Mestersége tanulása közben világot látott, távoli országrészek és idegen országok szokásait, értékeit ismerte meg - majd ezeket hazahozta, megismertette és meghonosította.

A borok megismerése miatt már nem kell feltétlenül elhagynunk Budapest legszűkebb belvárosát. A Balassi Bálint utcai Drop Shop nem csak a legjobb hazai pincészetek termékeit kínálja lenyűgöző választékban, de a világpiac legismertebb borvidékeiről is gazdag választékot mutat be.

Drop Shop. Bor és pezsgőbár Budapest Belváros.

A bor- és pezsgőbár kialakítása a minimalista designt követi. Semmi sem vonja el a vendégek figyelmét a fő attrakcióról, a borról. De mi is a rendkívüli ebben a helyszínben? Széles borválasztékot másutt is felszolgálnak!
De itt akár 1-1 pohárral is! Különleges berendezéseiknek hála, bátran mernek akár különlegességeket is felbontani és azokat is kimérve adni. Egy-egy palack francia grand cru, egy Kopár Cuvée, vagy egy Louis Roederer pezsgő sok(tíz)ezres ára sokakat tántorít vissza a vásárlástól. De egy pohárnyit, különlegességként, megengedhetünk magunknak a szakszerűen tárolt, ideális hőmérsékleten felszolgált italokból.

Az üzlet szakképzett sommelier munkatársakkal várja a látogatóit. Akár a borokat nem ismerő vendégeket is biztos kézzel vezetik, jó tanácsokkal segítve őket a helyes választáshoz. Lehetőséget adnak akár egész estét betöltő borsor végigkóstolásához, szigorúan a szakszerűség jegyében. De van fröccs is :-)

Az ételválaszték változatos, minőségi, de csakis a borok kísérőjeként kínált mellékszereplő. Ezekben a napokban a Pomo D'Oro a vendégjátékos, de a közeli jövőben a Ráspi vagy a Mák Bisztró is fellép - kísérőként.

Drop Shop. Bor és pezsgőbár Budapest Belváros.


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing