Dominium borvacsora a Garibaldiban

2013.11.27. | Kategóriák: Éttermek, Gasztronómia, Bor, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Időpont: 2013. december 10. kedd 19 órától

Helyszín: Garibaldi Bisztró, 1054 Budapest, Garibaldi u. 4.

Főszakács: BÁKONYI LAJOS SÁMSON

MENÜSOR

 *

Tokaji Hárslevelű 2011

Balatoni fogas filé serpenyőben sütve, vajban párolt cukorborsóval, narancshéjas sült dióval és szarvasgombával ízesítve

*

zsomBOR 2012

Rozmaringos tőzegáfonya ragu vajas kalács pirítóson, sümegprágai camembert-rel

 *

Tokaji Szamorodni (száraz) 2002

Báránysült curryvel fűszerezve naan kenyér „tunkolóssal”

 *

Tokaji Fordítás 2008

Zalai bivalysonka füstölve, mézben pácolt zöldalmával és bajor fekete kenyér

Tokaji Aszú 6 puttonyos 2004

Hideg perui zöldspárga kocsonya, vaníliás libamáj habbal és Maldon sóval ízesített barack concassé

 *

 

A borkóstolóval egybekötött vacsora ára 9.900,- Ft, mely tartalmazza az 5 fogásos vacsorát és az 5 féle bor kóstolását. További italok és ételek fogyasztás szerint fizetendőek.

A kínált borok a vacsorát követően megvásárolhatóak.

 

Limitált létszámban fogadunk el jelentkezéseket, asztalfoglalás szükséges a +36.70.436.4447-es számon vagy a garibaldi@garibaldi.hu email címen.


Cikkajánló
- A nomád séf két estén át Budapest vendége
- Jan Vogler a MÜPA-ban
- Itt a tavasz, de nem muszáj megújulni!
- Feltámadás a Nemzeti Hangversenyteremben
- Tavaszi programok Egerben

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing