DiVino Gozsdu & Junibor Organic Special

2017.02.21. | Kategóriák: Bor, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Organikus bormustra másodszor a DiVino Gozsduban // Március 1. // 18:00-20:00

8 borász, 16+ tétel: organikusan művelt szőlőből készült borok, organikus gazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek. Idén egy új standdal, egy vendégországgal is gazdagodik a kóstoló: 3 osztrák pincészet organikus borait is kóstolhatjátok.

Juniborászaink: HERNYÁK Tomi, KIS Tamás, PFNEISZL Katrin, DEMETER Endre, WILLE_BAUMKAUFF Stefán, Franz WENINGER, GERE Andrea, ÁRVAY Angelika

Vendégország: Ausztria

Idén először - hagyományteremtő céllal - kitekintünk a határon túlra. Nem megyünk messzire, a sort jó szomszédunkkal, Ausztriával kezdjük, ahonnan Kamocsay Ákos házigazdánk kalauzolásával az alábbi három tételt kóstolhatjátok:

FRITSCH Riesling Wagram 2015

JURTSCHITSCH Grüner Veltliner Stein 2015

FEILER Blaufränkisch Umriss 2013

 DiVino Junibor 2017 március 1. HOL Magazin 2017.

Belépő: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható távozáskor

A bevételből, mint minden évben a Junibor Egyesületet támogatjuk.

 

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/491281671260030/

 


Cikkajánló
- 2020/21 az újramuzsikálás évada a Nemzeti Filharmonikusoknál
- Az online térbe költözik a Zöldülők Vására
- Beethovennel a szabadban a mester születésének 250. évfordulóján
- Tokaji Tavasz Tállyán
- Ötven séf, ötven történet a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing