Dimenzió Egészségnapok

 

Két nap az egészségért! Ingyenes vizsgálatok, gyerekprogramok és egészséges falatok várnak.
Termékbemutatókkal és vásárral is várják az egészséges életmód iránt érdeklődőket a DIMENZIÓ Csoport és a TIT Stúdió Egyesület közös rendezvényén május 31-én és június 1-jén a 11. kerületi Zsombolyai u. 6. szám alatti TIT SE épületében, 10 és 17 óra között.

Hogy miért érdemes eljönni?

Az EMBER-TUDOMÁNY-EGÉSZSÉG című programra még akkor is érdemes ellátogatnod, ha tombol a nyár. A felnőtteknek azért, hogy néhány egyszerű szűrővizsgálattal - vérnyomás és vércukorszint mérés, testzsírszázalék meghatározás, stressz teszt, EKG, hallásvizsgálat, melanoma szűrés, alternatív állapotfelmérések - feltérképezzék egészségi állapotukat, és a helyszínen lévő szakemberektől megtudják, milyen lehetőségeik vannak az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés terén.

Május 31-én 11 órától lesz véradás is – így aki segíteni szeretne, azt tárt karokkal és steril tűkkel várják.

Szombaton a Magyar Gyermekmentő Alapítvány munkatársai megismertetik az érdeklődőket a kisgyermek újraélesztésének és az idegentestek eltávolításának szakszerű lépéseivel. A megszerzett tudást fantom babákon bárki gyakorolhatja is.

Te is tegyél az egészségedért!

Ezen a két napon a látogatók szó szerint is belekóstolhatnak az egészséges életmódba, mert például a naturexpress.hu elhozza egészséges üdítőitalait, csokoládéit és egyéb finomságait, a glutenallergia.hu gluténmentes élelmiszerekkel készül, amelyekből kóstolni és vásárolni is lehet.

A mozgás szerelmesei gerinctornával, jógával és fitness órával múlathatják az időt, ezek kipróbáláshoz érdemes laza ruhában érkezni.

A gyermekek sem fognak unatkozni: pénteken arcfestés, szombaton pedig - a DIMENZIÓ óvoda szakképzett óvónőinek közreműködésével - játszóház várja a kicsiket, a nagyobbak számára pedig rajzfilmvetítést szerveznek.

Dimenzió Egsézségnapok 2013. HOL Magazin 2013.

Dimenzió Egészségnapok 2013. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- Gluténérzékenyek karácsonya
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- A D-vitamin pótlás fontosságáról
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing