Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat

Immár második alkalommal díjazta olvasóinak szavazata alapján az üzleti turisztikai élet legjobbjait a Business Traveller Hungary magazin, az idén tavalyhoz képest eggyel több kategóriában hirdettek nyerteseket, és a közönség is díjazhatta saját kedvenceit.

A magazint kiadó Turizmus Kft. szerdai közleménye szerint több mint ezren vettek részt a Business Traveller Hungary üzleti utazóknak szóló magazinja által meghirdetett Business Excellence díj szavazásán, ahol a legjobb budapesti és vidéki üzleti szállodát, valamint utazási irodát, légitársaságot, autókölcsönzőt, rendezvényhelyszínt és a leginnovatívabb új szereplőt keresték.

Az utazóközönség az online szavazólapon a szakmai zsűri által előszelektált, kategóriánként három szolgáltató közül választhatott, de akár negyedikként, a listában nem szereplő vállalkozást is megnevezhetett. Utóbbiak közül, kategóriánként a legtöbb szavazatot kapó cég nyerte el a közönségdíjat, így összesen a 9 kategóriában 18 győztest hirdettek.

A fővárosi üzleti szállodák közül a Continental Hotel Budapest lett az első, a közönségdíjat ebben a kategóriában a Boscolo Hotel New York Palace Budapest kapta.

A legjobb budapesti konferencia hotel a Marriott Budapest lett, a közönségdíjat pedig az Intercontinental Budapest nyerte el.

A vidéki business hotelek közül az Airport Hotel Budapest kapta a díjat, a közönségdíjat pedig a Globall Football Park & Sporthotelnek ítélték oda.

A vidéki konferencia hotel kategóriában a Hotel Azúr lett az első, a közönségdíjat a Spirit Hotel Thermal Spa kapta.

A legjobb céges utaztató társaság a Lupus Travel lett, a közönségdíjat az American Express Magyarország képviselője vehette át.

A legjobb légitársaság a Lufthansa lett, a közönségdíjat a Qatar Airways kapta.

Az autókölcsönzők közül a Sixt Magyarország lett az első, a közönségdíjat a Budget kapta.

Az új turisztikai szereplők közül a szállodak.hu kapta a díjat, a közönségdíjat a Hard Rock Café Budapest képviselője vehette át.

A legjobb rendezvényközpont kategóriában a Larus Étterem és Rendezvényközpont kapta a díjat, míg a közönségdíjat a Budapest Kongresszusi Központ.

 

MTI 2012. június 20., szerda 17:04


Cikkajánló
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed

Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat

Idén már hetedik alkalommal díjazták a legjobb magyarországi üzleti szolgáltatókat, a Business Traveller Hungary magazin közönségszavazásán 10 kategóriában hirdettek nyerteseket szerdán Budapesten.

A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja ezúttal is saját olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország legjobb hivatásturisztikai szolgáltatóira, 10 kategóriában - így szállodától utazási irodán és légitársaságon át az éttermekig adhatták le voksukat. Az egyes kategóriák három jelöltjéről az olvasók javaslata alapján idén is egy szakmai zsűri döntött. A szavazók ezek közül választhatták ki az általuk leginkább elismert szolgáltatókat, egyúttal lehetőségük volt saját jelöltet is állítani, ez utóbbiak közül a legtöbb jelölést kapó szolgáltatók közönségdíjat kaphattak.

Az idén már 10 kategóriára bővült a lista, újként a legjobb rendezvényszervezőre is lehetett szavazni - mondta Kelecsényi Ágnes, a magazint kiadó Turizmus Kft. marketingigazgatója.

A legjobb budapesti business hotel díjat 2017-ben a Kempinski Hotel Corvinus kapta, a közönségdíjat az Aria Hotel Budapest nyerte.

A legjobb vidéki business hotel a sárvári Spirit Hotel lett, a közönségdíjas az Avalon Park Miskolctapolca. 2017-ben a legjobb üzleti (corporate) utaztató az OTP Travel, a közönségdíjat a Mauri Utazási Iroda kapta.

A legjobb légitársaság a Turkish Airlines lett, a közönségdíjat a Lufthansa Hungary nyerte.

A legjobb autókölcsönző a Sixt lett, a közönségdíjas az AVIS.

A legjobb üzleti rendezvényhelyszín díját 2017-ben a Pesti Vigadó kapta, a közönségdíj az Aquaworld Budapesté.

A legjobb vidéki "business city" azaz az üzleti utazókat legjobban kiszolgáló város címet Debrecen nyerte a közönségdíjas Győr lett.

A legjobb budapesti étterem címet a Halászbástya Étterem, a közönségdíjat a Vak Varjú Étterem kapta.

A legjobb vidéki étterem a csopaki Márga Bisztró lett, a közönségdíjat a debreceni IKON Étterem kapta.

Az idén először átadott legjobb rendezvényszervező a HPS Experience lett, a közönségdíjat az Art Group nyerte el.

 

 

 

 

MTI 2017. július 5., szerda 19:08


Cikkajánló
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing