Delight Office & Home Catering

Miért nehezítené meg azt, amit könnyedén is lehet? A Delight Office & Home Catering...

- könnyen rendelhető
- könnyen kezelhető, tálalható
- könnyed ételek

Egyedül a döntés nem könnyű menüsorainkból, melyek között megtalálható a hagyományos, trendi, gyors és a szezonális.

Egy közös vonás azonban mindegyik menüsorunkban megvan, az aktuális trendnek megfelelően állítottuk őket össze, ez pedig egybeesik a DELIGHT filozófiájával egészséges, friss, idényjellegű alapanyagokból, ízletes, könnyed, trendi ételsorok.

Környezetbarát szervírozó eszközök

Ugyan ez a filozófia hatja át a szervírozást is. Könnyű, jól kezelhető bútorok, környezetbarát, újrahasznosítható tálaló és szervírozó eszközök, amelyek a legmodernebb technológiával, újrahasznosított, préselt papírból készülnek. Tökéletes kialakításukkal, elegáns megjelenésükkel kitűnőek bármilyen rendezvényre.

Delight Office & Home Catering

Ars poetica

Az idei év alapmotívumát a rendezvénypiacon is a mindenható válság határozza meg. A jóslatok (és tapasztalatok) szerint ez azt eredményezi, hogy a cégek rendezvénnyel foglalkozó munkatársai a lehető legjobban próbálnak meg gazdálkodni a rendelkezésükre álló pénzügyi kerettel. Ezért úgy döntöttünk, hogy életre hívjuk office & home catering szolgáltatásunkat, mely segít egyszerű és könnyed megoldásokat nyújtani a szűkebb keretekre. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ügyfeleink nem könnyíthetik meg saját dolgukat, és le kellene mondani arról a luxusról, hogy gondoskodjanak helyettük a vendégeikről, vagy munkatársaikról.

Új termékünk elsősorban kisebb céges rendezvények esetében kínál egyedülálló lehetőséget számukra. Eddig nem volt hagyománya cégüknél a munka reggeliknek? Váltsa ki vele a költségesebb munkaebédet. Egy finom reggeli kávé, és frissensült péksütemények, esetleg különleges pirítós összeállításunk mellett könnyebben indul a nap, és mindenki nagyobb kedvvel áll a munkának.

Ha a megbeszélést délben nem akarják megszakítani azzal, hogy étterembe menjenek, viszont változatos és egészséges ételekkel szeretné meglepni vendégeit, ne tétovázzon.

Egészségtudatos táplálkozás

Olyan életmódváltást jelent, melynek bizonyítéka energikusabb, egészségesebb Önmagunk. Talán az Ön munkatársai is panaszkodnak azokra a jelenségekre, amik az egészséges napi étkezési ritmus felborulásának jelei. A koplalás, a hiányos táplálkozás kezdeti tünetei a gyengeség érzés és az energiátlanság.

Az éhezés, alacsony vércukorszint komoly biológiai stressz a szervezet számára, mely bonyolult idegrendszeri, hormonális folyamatokat indít el. E folyamatok vezetnek a rosszkedv, lehangoltság érzéséhez, nassolási vágyhoz, csökkentik a koncentráló képességet és a munkabírást. Alapvető szükségleteink kielégületlensége – például, ha éhezünk, szomjazunk stb. –, elvonhatja, „lehúzhatja” figyelmünket. Vagyis, napközben az éhségtől kóvályogva napi feladatainkat alacsonyabb színvonalon teljesítjük.

Mindezekre megoldást a rendszeres étkezés, megfelelő összetételű alapanyagokból álló, elegendő kalóriatartalmú étrend jelenti.

E mellé már nem sok minden kell az egészséges életvitelhez

• napi 7-8 óra alvás

• reggeli fogyasztása

• dohányzás mellőzése

• nassolás elkerülése

• az előírtnak megfelelő testsúly

• alkoholtól való tartózkodás, mértékletes fogyasztás

• rendszeres fizikai aktivitás

Bár új szolgáltatásunkkal nem tudunk minden problémát megoldani, de abban tudunk segíteni, hogy munkatársaikat, cége vendégeit és ügyfeleit, ízletes és egészséges ételekkel vendégeljék meg. Mindezt úgy, hogy az ezért felelős kollégának szinte ne is legyen ezzel munkája. Ezzel időt spórolunk neki, és mint azt nagyanyáinktól tudjuk, az idő pénz.

Néhány perc alatt online adatlap kitöltésével, azonnali árajánlat megjelenésével gyorsan, könnyedén tudja megrendelni a kiválasztott szolgáltatást. Lehetőség van arra, hogy a költséghatékonyság érdekében, ne porcelán szervizt, hanem újrahasznosítható eszközöket kérjen itallal vagy anélkül, adott esetben bútorral, vagy nélküle.

Könnyű használhatóság

Nem kell mást tenni, csak az online rendelési lapot kitölteni. Rendelési felületünk mindenben segítségére lesz, szinte sorvezetőként szolgál. Megjelölheti a létszámot, akár külön rendelési egységenként is. Választhatja a szolgáltatást porcelán szervizzel, vagy egyszer használatos újrahasznosítható eszközökkel. Kérheti a szolgáltatást személyzettel, vagy úgy, hogy munkatársunk előkészíti a fogadást majd a lebonyolítás már a megrendelő feladata.

Ajánlatkérés akár most:  http://www.comp-let.hu/component/ajanlat/

Delight Office & Home Catering


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing