Degusta bitebar - a Comp-let Party Service új szolgáltatása

A DEGUSTA bitebar – a hazai rendezvénypiacon új exkluzív hideg-meleg fingerfood szolgáltatás, amely tartalmával és megjelenésével egyedülálló rendezvénytípust teremt, megfelelve korunk elvárásainak.
Alapja a flying service szolgáltatás, amely a fogadások új formáját tárja elénk, így nem is annyira elterjedt. Ennek keretében egy koktélpartyhoz hasonló rendezvényen falatnyi ételek várják a résztvevőket. Ezeket kis kínai kanálkából, mint mini tálkából kényelmesen és könnyedén lehet elfogyasztani.

Kapcsolatteremtő rendezvény, mely egész estés programként is megállja a helyét, de rendezvények színesítéseként is nagy népszerűségnek örvend.

Professzionális kivitelezés

A kivitelezés során - a modern konyhaművészet minden trükkjét felhasználva - a fúziós konyhára fekteti a hangsúlyt. A vendégek akár harmincféle különböző ínyencséget is megkóstolhatnak a kínálatból. A szakácsok látványkonyhában, frissen készítik el a falatokat, melyeket modern látványos világító pulton, óriás koktéltornyon, apró kelyhekben, pohárkákban, tálkákban helyeznek a vendégek elé. A fogyasztást megkönnyítendő a pultok közelébe magasított koktélasztalokat, könyöklőket helyezünk feszített abrosszal és modern virág kompozícióval. A rendezvény megjelenését egész teret betöltő modern dekoráció, valamint vetítés- és fénytechnika varázsolja teljessé.

 

http://www.comp-let.hu


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing