Decemberben izgalmas élőkoncertek és különleges karácsonyi ajándék várja az utasokat a Budapest Airport terminálján

2017.12.07. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Hatalmas, ezüstszínű csillagok, mesés díszek, színes fények és ismert karácsonyi dalok jelzik, hogy az ünnepi hangulat megérkezett a repülőtérre. Különleges élményben lehet része annak, aki decemberben utazik a Budapest Airporttól, mivel az élőkoncertek mellett decemberben egyedi ajánlatok és különleges karácsonyi ajándék is várja az utasokat a 2-es terminál közepén felállított színpadon.

Ebben a hónapban mindenképpen érdemes több órával a járatindulás előtt megérkezni a repülőtérre, hiszen ünnepi hangulatban és karácsonyi ajánlatokban nincs hiány, kényelmesen és jó hangulatban lehet beszerezni a még hiányzó és egyedi ajándékokat. Bárki, aki napközben vásárol a reptéren lévő üzletek egyikében december 23-ig és a blokkot felmutatja a hoszteszeknél a terminál közepén található karácsonyi színpadon, egy azonnali meglepetéssel lehet gazdagabb: Mikulás zoknit vagy egyedi festésű karácsonyfadíszt kaphat ajándékba a vásárlás értékétől függően. A gömbök egyedi design alapján külön erre az alkalomra készültek, mindegyik egy-egy népszerű nagyvárost jelenít meg. Így kedvenc vagy áhított úti célunkat egy mozdulattal a fára akaszthatjuk.

Karácsonyi programok és koncertek a Terminálon. HOL Magazin 2017.

A promóció időszaka alatt a következő üzletek és vendéglátó egységek kedvezményes ajánlataival találkozhatnak az utasok: Playersroom, Tech2Go, Living Toys, Budapest and Music, Gold Elements, Gratiae, Twinset, Heinemann Accessories, Heinemann Duty Free, Café Ritazza, Wings Bar, Memories of Hungary, Neo és Camden.food.co. 

Külön jó hír, hogy a terminálon vásárolt ajándékok esetében a csomagolással sem kell bajlódni, hiszen kérésre a hoszteszek be is csomagolják azokat. Lehet ennél egyszerűbben készülni az ünnepre?

Karácsonyi programok és koncertek a Terminálon. HOL Magazin 2017.

A vásárlás izgalmát kellemes hangulat egészíti ki, hiszen a hónapban nemcsak békés karácsonyi aláfestő zene várja az utasokat, hanem népszerű zenészek és előadóművészek élőkoncertjei is. December 1-jén Kállay-Saunders András teremtett meghitt hangulatot a terminálon. Ez a koncert egy csodás sorozat kezdete volt, amellyel a repülőtér kedveskedik utasainak. A Kállay Saunders Band után az elkövetkező két hétben, péntek délutánonként olyan neves művészek szórakoztatják majd az utasokat, mint Tóth Vera és Kamarás Iván. Előbbi december 8-án, míg utóbbi 15-én örvendezteti meg a terminál közönségét. Ha ezeken a napokon utazunk, mindenképpen érdemes ellátogatni a terminál színpadához délután 2 és 3 között.

December 6-án az ünnepi hangulatot természetesen a Mikulás is emelte jelenlétével, aki azért látogatott ki a reptérre, hogy kicsiket és nagyokat egyaránt meglepjen egy kis édességgel.

 


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- Hamisított paradicsomsűrítmények kiszűrésén dolgoznak a Szent István Egyetem kutatói
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje
- Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát
- Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing