Danubius tanulóverseny 2017.

2017.03.07. | Kategóriák: Éttermek, Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Az ország legnagyobb szállodavállalata közismerten nagy figyelmet fordít a szakmai oktatásra, a gyakorlati képzésre. Évről évre megrendezve szállodáinak és éttermeinek tanulóversenyét, idén is szemlére szólította a jövő szakembereit.
A rendezvény helyszíne a Hotel Hungaria City Center volt. 

Tucatnyi asztal várta a meghívottakat, a versenyen részt vevő éttermek eszközeivel és hangulatával. A formaruhás felszolgálk már az ajtóban fogadva vendégeiket kísérték őket a helyükre.

Az ifjú szakácsok más és más ételsorokkal, de egyöntetűen magas színvonalon tettek tanúbizonyságot felkészültségükről. E sorok írója a hévízi Hotel Aqua és a győri Hotel Rába tanoncpárosának kényeztetésében örvendezhetett a biztató jeleknek.

Kifogástalan kiszolgálás ide, pompás szarvasgerinc oda - a vacsora fénypontja mindenképpen a Radisson Blu Béke Hotel cukrász zsenije által alkotott desszert volt. Le a kalappal a kisasszony és az őt felkészítő Bechmann György előtt!

Éppen a tanulóverseny órái alatt ismertették Párizsban az idei Michelin-csillagok nyerteseit. Szinte biztosak vagyunk abban, hogy néhány év múlva jó néhányan a Danubius jelenlegi üdvöskéi közül is csillagfényben ragyognak majd.

A szakácstanulók verseny a Danubius tanulóversenyen. HOL Magazin 2017.

Talpraesett felszolgálók a Danubius tanulóversenyen. HOL Magazin 2017.

Hihetetlenül tehetséges cukrásztanulók a Danubius versenyén. HOL Magazin 2017.

 

Helyezés

Tanuló neve

Szálloda neve

Iskola neve

SZAKÁCS

I.

Juhász Anna

DH Arena

BVHSZC Giorgio Perlasca Szakközépiskolája és Szakiskolája

II.

Németh Zoltán

DH Helia

BVHSZC Gundel Károly Szakképző Iskolája

III.

Dolányi Marianna

DH Astoria

BVHSZC Dobos C. József Szakképző Iskolája

 CUKRÁSZ

I.

Szaszkó Evelin

Radisson Blu Béke

BVHSZC Dobos C. József Szakképző Iskolája

II.

Tóth Eszter

Radisson Blu Béke

BVHSZC Gundel Károly Szakképző Iskolája

III.

Stanzel Anita

Hotel Hungaria CC

BVHSZC Gundel Károly Szakképző Iskolája

PINCÉR

I.

Rácz Adrienne

Gundel Étterem

BVHSZC Giorgio Perlasca Szakközépiskolája és Szakiskolája

II.

Jókuti Gábor

Soproni DH Iskola

Soproni DH Szakképző Iskola és Kollégium

III.

Buczkó Brigitta

Margitszigeti Szállodák

BVHSZC Giorgio Perlasca Szakközépiskolája és Szakiskolája


Cikkajánló
- Budapesti Borbár Túra újratöltve
- Art Catering
- Átütő magyar siker a világ legrangosabb sajtversenyén
- A Balaton gyöngyszeme: Kisfaludy-ház
- Grillezd körbe Európát!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing