Danubius szakmai továbbképzés

2016.04.27. | Kategóriák: Szállodák, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

2016. április 20-22. között ismét a balatonfüredi Hotel Annabellában került megrendezésre a Danubius Hotels Group nagy hagyományú továbbképzése. Az idei évben a szállodai emeleti üzletvezetés (Housekeeping) és a Műszak is képviseltette magát a szakács, cukrász, pincér és szállodai földszinti üzletvezetés (portások, recepciósok) szakmái mellett, így a rendezvény 4+2 szakmássá lett.

A szakács és cukrász szekció tagjai a szekcióvezetők László György (DHG - vezető konyhafőnök / Radisson BLU Béke - Director of F&D) és Rezneki Zoltán (DHG - Központi cukrásztermelő vezető) vezetésével, Csonka Endre (DHG - Beszerzési vezető) szervezésében az első napon tanulmányúton vettek részt, melynek célja a Balaton felvidék gasztronómiai feltérképezésére volt, mottója pedig: „Kóstold meg a tavaszt” – Kemencétől a Kémcsőig.

Danubius szakmai továbbképzés. HOL Magazin 2016. 

A több mint 110 fő részvételével tartott képzésen a szakmai témák között olyan előadások kaptak helyet, mint a Danubius WINE Selection borok jellemzői, a borajánlás és a kóstolás szabályai vagy a pincéreknek szóló tréning bemutatása (Étterem), az Opera e-learning, a minőségirányítás és a Revenue Management a gyakorlatban (Front Office), a Hotelstars minősítés, a szállodai biztonság és az Opera HK e-learning (Housekeeping), a biztonságtechnikai karbantartások kiértékelése és a legionella a szállodaiparban (Műszak).

Danubius szakmai továbbképzés. HOL Magazin 2016. 

A rendezvény keretei közt zajlott a III. Danubius Barista Bajnokság Döntője, melyen 11 munkatárs vett részt. A döntő keretében a szakmai zsűri előtt a legkülönbözőbb kávékülönlegességek kerültek bemutatásra.

A nem budapesti szállodák első helyezettje a Hotel Palatinus képviseletében Szatyor Zoltán, a budapesti győztes a DHSR Helia munkatársa, Tyihák Andrea Tímea lett.

 Danubius szakmai továbbképzés. HOL Magazin 2016.

A záró gálavacsorát közel 200 fő részvételével tartották, mely az előző napi tanulmányúton beszerzett alapanyagok felhasználásával került a büféasztalra. Az estet a Balatonfüredi Vonósok műsora tette még színesebbé.

 


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing