Danubius Családi Zöld Nap 2015

2015.05.21. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

ÉLJ KÖRNYEZETTUDATOSAN ÉS EGÉSZSÉGESEN, PIHENJ A ZÖLDBEN!

A Danubius Hotels és együttműködő partnerei környezettudatos és egészséges zöld programokkal várják a családokat június 6-án, szombaton, 10.00 – 17.00 óra között a Feneketlen-tó körüli hatalmas zöld parkban.

Az elmúlt évek legnépszerűbb aktivitásai - környezettudatos játszóház, kisállat és kutyás bemutatók, madárvilág, kreatív foglalkozások, népi játékok, erdei élményfoglalkozások, mozgásprogramok, virágkötészet és arborétum séta mellett idén izgalmas újdonságok is bekerültek a rendezvény programjába. A felújított Budai Parkszínpadon a Talamba együttes 50 perc alatt a föld körül című interaktív koncertje szórakoztatja a család apraját-nagyját, környezetkímélő elektromos kisvonat fáradhatatlanul furikázza majd az érdeklődőket a Feneketlen-tó körül. Az látványos méretű Uniqa szűrőkamion ingyenes egészségmérésekkel várja a felnőtteket. Kihagyhatatlan játékos erőpróbát kínál a Magyar Olimpiai Bizottság „ 5 próba Rióban” programja. Az egészségmegőrző tematikát tovább színesítik a gyógyvízkóstolók, masszázsok, meditációs csendsátor.

A Danubius Családi Zöld Napon képviseltetik magukat a Danubius szállodák , a Danubius Bubbles Club sárkányai és animátorai, a Danubius Premier Fitness Klubok, jelen lesz a Budai Sas Hegy Természetvédelmi Terület, a Magyar Madártani Egyesület, a Cerberos Állatvédő Egyesület, a Budai Arborétum, a Mecsek Ökocsali, az ÖKO-PACK játszóház, a Bioderma, a Főként Nőként műhely, a Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Művészeti Múzeum, a Szent Márton Gyermekmentők, a Gyermekekkel a Természetért Alapítvány, a Magyar Természetjáró Szövetség, a Pilisi Parkerdő Zrt. Hármashatár-hegyi Erdei iskola, az Electro Autó Kft.

A Danubius Családi Zöld Nap ingyenesen látogatható. Részletes program: www.danubiushotels.hu/zoldnap


Cikkajánló
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve
- Igazi hungarikummal, lélegzetelállító környezetben ünnepelhetik a borok szerelmesei az államalapítás ünnepét.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing