Dancing box - rendezvénye sikeréért

Új rendezvényelemmel színesíti kelléktárát a Comp-Let Party Service. A céges partyra, karácsonyi rendezvényre ideális új ötlet, a „Dancing box” a „Green box”-hoz hasonló technikára épül, de jóval mozgalmasabb, humorosabb és szórakoztatóbb. A kollegák fejét választható dalszámra választható előadókkal lehet ötvözni – a hatás magáért beszél…

Bemutató videók:

A minden korosztály számára szórakoztató ötlet jobb mint a playback vagy a karaoke! A résztvevők fejét a technika segítségével profi táncosok testére helyezik, mialatt közösen éneklik minden  idők legnagyobb popslágereit (pl.: Achy Breaky Heart, La Bamba, Wild thing, I Will Survive). Az elképesztő, lenyűgöző végeredményt a teljesen animált háttér teszi tökéletessé. A nézők monitorokon keresztül nézhetik a résztvevőket, akik a szemük előtt válnak éneklő, táncoló sztárokká!

Egy óra alatt három résztvevő esetén 30-36 db DVD készül a rendezvényen, melyet ajándékba kapnak résztvevők! Igény szerint előrenyomtatott DVD-lemezre készül a „Dancing box”, amely a megrendelő adatait, logóját is tartalmazza.

Kérje bátran egyedi igényekre szabott ajánlatunkat az ajanlat@comp-let.hu e-mail címen vagy a 06 1 231-3070-es és a 00 36 30/932-3236-os telefonszámon!


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing