Dalvacsora a Corinthiában Udvaros Dorottyával

2013. szeptember 27. 19:00  

A nyár után újraindul a színházi szezon, elkezdődnek az előadások, a színészek ismét fókuszba kerülnek. A városban lassan véget ér a nyári fesztiváldömping, és az ősz közeledtével a szabadtéri programokról áttevődik a hangsúly a kulturális és gasztronómiai eseményekre. A konyhaművészet fontos része életünknek: vagy azért mert szeretünk főzni, vagy azért mert szeretünk enni. Mindannyiunknak vannak történetei is gyermekkorunk kedvenc ízeiről, illatairól, arról, amikor édesanyánk vagy nagymamánk főzött a konyhában. 

Ugyanígy vannak ezzel napjaink kiváló színészei is. Az Erzsébet körúti Corinthia Hotel Budapest Átrium Éttermében szeptember 27-én induló „Dalvacsora” programsorozat keretében megismerkedhetünk egy-egy népszerű színművész kedvenc ételeivel, a gasztronómia világában tett kalandozásaival. 

De ami igazán egyedülállóvá teszi ezt a programot, hogy a fellépő színészek igényes programokkal, zenés műsorokkal szórakoztatják a vendégeket és az est során megosztják a résztvevőkkel saját történeteiket, illetve szívesen társalognak a vendégekkel és válaszolnak a felmerülő kérdésekre, ezzel egy igazán személyes élménnyé varázsolva ezen különleges estéket.

A soron következő Dalvacsora 2013. szeptember 27-én lesz Udvaros Dorottyával a főszerepben.

Udvaros Dorottya: Balatoni nyárutó

A menüsor a nyár és a Balaton ízeit idézi vissza a szabadságok után a hétköznapokba visszatérő vendégeknek. Grillételek, balatoni halak, lecsó és minden, ami a nyáresték hangulatát idézi meg. Könnyed fogások, könnyed borok, amelyek közé azonban már beszüremkedik a búcsúzás, az ősz kissé melankolikusabb hangulata is. Udvaros Dorottya kivételes tehetsége a biztosíték arra, hogy míg az egyik pillanatban vidám kupléval szórakoztatja a közönséget, addig egy pillantással, egy mozdulattal figyelmeztethet a múlandóságra. Ez a fajta kettősség az, amit mind a menüsor, mind az est során elhangzó történetek, műrészletek, dalok képviselnek majd.

A további előadások időpontjai minden hónap utolsó csütörtökén: 2013. október 24-én Kulka Jánossal, 2013. november 21-én Bodrogi Gyulával és 2013. december 19-én Hegyi Barbarával.

Az eseményre belépőjegyet vásárolni 24,990 Ft/fő áron a +36 1 479 4722 telefonszámon illetve a cuisine.budapest@corinthia.com email címen lehet.

Helszín: Corinthia Hotel Budapest Átrium Étterem, 1073. Budapest, Erzsébet krt 43-49

Dalvacsora a Corinthiában. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing