Dalvacsora a Corinthiában

2013.10.22. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek, Kultúra

A Corinthia Hotel Budapest új programsorozata a "Dalvacsora a Corinthiában" estek során a népszerű művészek kedvelt, számukra fontos, személyes élményeikhez kapcsolható ételrecepteket, ínyencségeket mutatnak be, melyek alapján az egyes fogásokat szállodánk mesterszakácsa készíti el illetve alakítja át, ezzel egy igazi kulináris élménnyé fokozva a vacsorát.

A fellépő színészek igényes programokkal, zenés műsorokkal szórakoztatják a vendégeket és a vacsoraest közben megosztják a résztvevőkkel személyes történeteiket az ételekkel kapcsolatban illetve szívesen társalognak a vendégekkel és válaszolnak a felmerülő kérdésekre, ezzel egy különleges élménnyé varázsolva ezen estéket.

A soron következő Dalvacsora 2013. október 24-én lesz Kulka Jánossal a főszerepben.

Kulka János: Párizsban járt az ősz, és persze a konyhában is.

Kulka János a népszerű színművész közismert arról. hogy kedveli a francia kultúrát, legyen szó gasztronómiáról, életstílusról vagy akár sanzonokról. Ezen az estén így a francia konyha által inspirált menü keretében a művész elénekel pár sanzont, mesél Szegeden töltött gyerekkori élményeiről, illetve megosztja a vendégekkel tippeit és trükkjeit a főzéssel kapcsolatban. A kifinomult ételek és borok tükrözik azt az eleganciát, melyet a művész is képvisel a munkájában és magánéletében.

Az esemény ára: 24,990 Ft/fő

További információ: cuisine.budapest@corinthia.com

Dalvacsora a Corinthiában. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing