Dalvacsora a Corinthiában

2013.10.22. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek, Kultúra

A Corinthia Hotel Budapest új programsorozata a "Dalvacsora a Corinthiában" estek során a népszerű művészek kedvelt, számukra fontos, személyes élményeikhez kapcsolható ételrecepteket, ínyencségeket mutatnak be, melyek alapján az egyes fogásokat szállodánk mesterszakácsa készíti el illetve alakítja át, ezzel egy igazi kulináris élménnyé fokozva a vacsorát.

A fellépő színészek igényes programokkal, zenés műsorokkal szórakoztatják a vendégeket és a vacsoraest közben megosztják a résztvevőkkel személyes történeteiket az ételekkel kapcsolatban illetve szívesen társalognak a vendégekkel és válaszolnak a felmerülő kérdésekre, ezzel egy különleges élménnyé varázsolva ezen estéket.

A soron következő Dalvacsora 2013. október 24-én lesz Kulka Jánossal a főszerepben.

Kulka János: Párizsban járt az ősz, és persze a konyhában is.

Kulka János a népszerű színművész közismert arról. hogy kedveli a francia kultúrát, legyen szó gasztronómiáról, életstílusról vagy akár sanzonokról. Ezen az estén így a francia konyha által inspirált menü keretében a művész elénekel pár sanzont, mesél Szegeden töltött gyerekkori élményeiről, illetve megosztja a vendégekkel tippeit és trükkjeit a főzéssel kapcsolatban. A kifinomult ételek és borok tükrözik azt az eleganciát, melyet a művész is képvisel a munkájában és magánéletében.

Az esemény ára: 24,990 Ft/fő

További információ: cuisine.budapest@corinthia.com

Dalvacsora a Corinthiában. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- Beethovennel a szabadban a mester születésének 250. évfordulóján
- Tokaji Tavasz Tállyán
- Ötven séf, ötven történet a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon
- KONCERTÁRIÁK / VIVALDI, HAYDN, MOZART, BEETHOVEN ÉS MENDELSSOHN MŰVEI
- HŐSI ÉLET - 2020.március 5. 19.30. MÜPA

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing