Cukrászdaországról a szakértő szemével

A leghíresebb kávéházak közé is bekerült a New York Café
A héten jelenik meg Szamos Miklós Híres cukrászdák és kávéházak - a gasztronómia édes asztala című könyve. Természetesen ebből a Világ Legszebb Kávéháza sem maradhatott ki, hiszen a New York Café nem csak a melegkonyha terén alkot különlegeset, az édesszájúak is mindent megkapnak itt, amire csak vágynak.

A New York Kávéház kisebb-nagyobb megszakításokkal már a 1894 óta hazánk egyik legszebb kávéházaként került be a köztudatba, 2006 óta pedig a Világ Legszebb Kávéháza címet is elnyerte, kiváló konyhájával pedig megbabonázta nem csak a szakértőket, hanem a vendégeket is.

Sacher torta meggy reszttel. HOL Magazin 2013.

A műfaj – hiszen a cukrászdák esetében igazi műfajról beszélhetünk – tisztelői és élvezői Szamos Miklós művéből mindent megtudhatnak a cukrászdákról, kávéházakról. Kiderül, hogy miért is magyar sajátosság a cukrászda intézménye és hogyan, kiktől érdemeltük ki a „Cukrászdaország” elnevezést.

New York Café. HOL Magazin 2013.

New York Kávéház

1073 Budapest, Erzsébet körút 9-11.

Tel: 1-886-6111

www.newyorkcafe.hu


Cikkajánló
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- Egy hét múlva rajtol a magyar Bocuse d'Or-csapat Tallinnban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing