Csütörtökön indul az első Balaton Fesztivál Balatonkenesén

2017.06.29. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Csütörtökön indul az első Balaton Fesztivál Balatonkenesén, ahol tizenhat fellépő és családi programok is várják az érdeklődőket vasárnapig.

"Olyan fesztivált szerettünk volna létrehozni, amely a családoknak is szól. Az ingyenes programsorozaton a sztárfellépők mellett különféle családi programok is várják az érdeklődőket" - hangsúlyozta Bagi Péter, a fesztivál szóvivője az M1 aktuális csatorna szerdai adásában.

Elmondta, hogy a Széchenyi parkban tartandó fesztivál nyitónapján rapcsapatok, a Sub Bass Monster, az Animal Cannibals és az Akkezdet Phiai adnak koncertet, míg pénteken a rocké lesz a főszerep. Fellép az Élő Zene Fesztivál régiós nyertese, a veszprémi Queen's Land, az ír rockot játszó Firkin, a 45 éves Lord valamint a Reckless Roses.

Szombaton retro bulit tartanak a Groovehouse, az UFO, a Kozmix és két népszerű dj, Náksi és Dominique részvételével.

Vasárnap napközben gyermekműsorokkal és a Varnyú Countryval, valamint a Mokka Tribute együttessel várják a közönséget. Este a Republic és a Balkan Fanatik zenél.

A zenei programok mellett a street food utca kínálatából és az ország minden tájáról érkező kézművesek portékáiból is válogathatnak az érdeklődők. A hagyományos fesztiválételek és különleges street food kínálat mellett a látogatók megkóstolhatják a kézműves és kisüzemi sörfőzdék, pincészetek és pálinkaházak termékeit is.

De olyan ételeket is kínálnak majd mint a füstölt pisztráng vagy fagyival töltött kürtős kalács - tette hozzá Bagi Péter.

 

 

 

 

MTI 2017. június 28., szerda 13:16


Cikkajánló
- Több mint 500 hagyományőrző és múltidéző katonai játékok a 11. Tatai Patarán
- Jegestea másképpen – így illatoljunk, kóstoljunk és gyakoroljunk a szakértők szerint
- Véget ért a Rosalia, Budapest leghangulatosabb fesztiválja
- Aranyérmes a Magnus Sárgamuskotály
- Már forgatják az új magyar romantikus vígjátékot, a Kölcsönlakást

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing